Retro i det lilla

I måndags skrev jag ju in mig på förmedlingen och idag hade jag första mötet med min handläggare. Trevlig handläggare, trevligt möte. Men det är väl det. Papper ska skickas och pengar skall förhoppningsvis fås. Men jag känner inte att jag ska hoppas på för mycket saker nuförtiden.
Nog om det.
 
Efter besöket letade jag efter en affär och gick in i en galleria där den sagts vara. Dock sågs där inte röken av denna affär och eftersom jag är en modern människa (nåja, ibland i alla fall) plockade jag upp min mobil och tänkte googla fram rätt adress. Dock är ju mitt internet sedan flera veckor slutsurfat för denna månaden så att få fram en karta är ju bara att glömma med min begränsade hastighet. I alla fall om jag vill hitta affären innan den stänger.
Jag gav upp ganska omgående och tog tillfället i akt att göra saker på det gamla hederliga sättet, det vill säga jag gick och frågade en vanlig människa om vägen! Wild and crazy!
Sägas skall att personen jag frågade var en söt tjej i en väskaffär jag sett en annan gång när jag var i gallerian. När jag nu var där igen och sökte efter en affär som den i fråga så kändes det rätt givet vem jag skulle fråga i den lilla gallerian.
//Mannen som alltid ser x antal scenarion framför sig i huvudet
 
---
 
Just nu är jag hos föräldrarna. Eller i alla fall den ena föräldern. Modern är spårlöst försvunnen. Förmodligen på nåt gympaaktigt pass eller så. Jag och fader var en sväng i broders lägenhet för golvläggning innan vi stack hit.
 
Och där kom visst modern hem. Jag segar så med detta inlägg att en massa hinner passera.
 
Ikväll kommer faster på besök. Det verkar som vi ska samlas och kolla på Drömkåken. Prima film! Det var ett tag sen man såg den. Familjekvällar är alltid bra kvällar. :)
 
---
 
Goa 90-tal.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback