Midsommar, bra väder, gött liv

Jamen då tar vi väl oss ett litet blogginlägg då!
 
Midsommaren passerade i god fart och var så vitt jag kan minnas en trevlig tillställning.
Jag inledde dagen med att titta till dansandet kring stången på gatan där föräldrarna bor. Förra året var jag ju i Braunschweig och året innan dess regnade det om jag inte minns fel så det är ett tag sedan man fick se ett härligt svenskt midsommarfirande!
Efter att folk dansat så var det dags för käk och snaps. Sill, som jag vanligen inte är så förtjust i, smakade faktiskt bra i fråga om löksill.
 
När supén så var till ända lämnade jag familjen och vandrade bort för att möta upp Elsa och gå vidare med henne till min stuga.
Väl i stugan blev det snack och musik kvällen lång. Först bara vi två och sen efter någon timme kom även broder Linus över.
Gött häng!
 
---
 
Igår hände betydligt mindre. Mest ta det piano och så småningom även bevittna ännu en måttligt bra insats av damlandslaget. Hem och öva passningar till rätt adress nån?
 
Desto roligare då häromdan när grabbarna i U21-laget visade stor moral och trots en man mindre större delen av matchen till slut fick med sig segerresultatet 2-1. Gött mos!
Idag spelar man ju återigen, nu mot England, som är en annan storfavorit i mästerskapet. Men visar vi samma vilja som senast så är allt definitivt möjligt. Heja!
 
I övrigt idag har jag varit en sväng i stan, men annars inget hejsan hoppsan.
Solen skiner och humöret är betydligt oftare bra än dåligt.
 
Tjo!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback