Skånebesök

Så kom då Linda och hennes kompis Linnéa på besök i måndags. Jag och Linda har, trots att vi snackat med varandra i snart tio år, bara setts en gång, förra sommaren, så det var ett kärt återseende!
 
Måndagen gick ganska lugnt till. Båda tjejerna var trötta efter en dags shopping i Ullared så vi tog det ganska lugnt med grillning, en promenad i Olofsbo och lite avslutande snack och spelande av diverse spel.
 
Tisdagen körde jag in oss till Falkenberg där vi gick runt några timmar, tog en glass, spelade minigolf på Vallarna och åt på den libanesiska kolgrillen som jag och Linus var på för några veckor sedan.
Slutligen lämnade jag av damerna på stationen och tog adjö.
 
Jättetrevliga dagar sammanfattningsvis! :)
 
---
 
Igår tog jag och Linus oss en tripp till Halmstad och köttade två efterlängtade storfilmer i rad.
Efter käk på Harrys (mycket goda kycklingvingar!) tog vi oss först an Jurassic World och följde sen upp med Terminator: Genisys. Båda klart godkänd underhållning och välproducerade, men som Linus var inne på efteråt så är det nåt som saknas, den där känslan som gjorde framför allt de första två filmerna i respektive serie så bra. Svårt att helt sätta fingret på, men vissa saker känns lite upprepande nu, trots att allt som sagt är väldigt välgjort.
 
---
 
Idag.. letar jobb just nu, sen ska det tvättas vägg. Tjolahopp, tjolahej!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback