Melodifestivalen Del 3 och Calle på besök

Barndomsvännen Calle var på besök från igår till idag. Sköj! Vi hann med en hel del ändå känns det som på den korta tiden. Gårdagen i korthet:
 
Calle inkom till stationen vid 10.50 ungefär. Vi stack hemåt mig och handlade på vägen. Direkt iväg sen igen och ta oss till Söder och käk på The central bar, mycket gott och prisvärt! Efter detta satt vi båda i lite tröttmössa och matkoma.
 
Efter en stund var det dags att bege sig till Göta Lejon och kolla på musikal, Evita. Den var helt okej. Mest plus för alla mycket bra prestationer från skådespelarna, men Evita är inte en musikal med jättemånga hitlåtar direkt. Det är ganska mycket musik som maler på och inte har en massa sköna melodier liksom.
 
När vi tog oss hemåt igen efter musikalen var båda rätt trötta och tidigare lösa planer på att dra ut så småningom kändes inte så intressanta längre. Vi fixade i ordning tacos, kollade på melodifestivalen och drack rött vin. Och öl. Och vitt vin. Och lite Metaxa.
Så småningom innebar ovanstående intag att vår trötthet flög all världens väg och planerna på att dra ut blev i högsta grad aktuella igen. Klockan var nu runt midnatt.
 
Första tanken var att leta upp en pub så nära som möjligt. Vi började gå, men insåg snart att närområdet inte hade något utbud alls. Vi tog istället T-banan till Fridhemsplan, frågade några som kom gående och hittade Copperfield runt hörnet. Där var ett liveband som vi hann höra de tre sista låtarna av och ta en öl. Sedan började stället dö lite så vi stack vidare. Stället vi hamnade på till slut hette Davos. Där blev vi kvar till halv fyratiden nånstans och hann med mer öl, nachos och snack med lite folk.
 
Förutom att det snöade och regnade om vartannat när vi var ute på natten så var det en prima kväll och natt!
 
Idag har man varit lite seg med sedvanlig dagen-efter-basröst, men i övrigt mår jag finemang.
Calle åkte hem vid halv tre och nu inväntar jag TV-kvällen.
 
 
Melodifestivalen då!
 
Finfin inledande låt från Robin och Sanna som vanligt.
 
Ellen Benediktsson – Okej låt, men långt ifrån den vackra balladen hon hade förra året.
 
Kalle Johansson – Också okej låt, men inte mer.
 
Andreas Weise – Rätt tråkig, ointressant popdiscodänga.
 
Andreas Johnson – Andreas står för kvällens sömnpiller. Den tveklöst sämsta låt han deltagit med.
 
Isa – Inget speciellt. En hetsig poplåt i mängden.
 
Kristin Amparo – Synd att de inte hittade en bättre sångerska för låten var inte så dum. Hade man hittat någon med renare röst och mer power så hade den säkert gått direkt till final.
 
Jon Henrik Fjällgren – Kvällens bästa låt med råge. Härlig samejojkpop med en massa sköna känslor.
 
 
Det var alles för nu! Tjo!
 
 
En annan nordlig gammal sköning.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback