Skattman halkar vidare

Jag önskar att rubriken syftade på att jag just hittat en ofantlig skatt i någon isgrotta någonstans och blivit omåttligt rik, men så är tyvärr inte fallet.En eftermiddag med deklarerande och pappersgluttande har istället förfarit. En trave viktiga lönepapper fanns dock inte här hos föräldrarna, där jag satt och deklarerade, utan kvar i min stuga.
Givetvis regnar det som bara den ute så det fick bli bil bort till stugan istället för psykel.
 
Jag passade på att ta en dusch när jag ändå var i stugan. På vägen in i bilen igen var det dock nära att min dusch hade varit förgäves då jag med ett par mycket flata skor gjorde en halkande glidning på det plaskblöta gräsunderlaget. Som i princip alltid när jag ramlar så blir det dock ganska snyggt/bra räddat för att vara ett trillande.
Jag svängde runt bilen och högerfoten gled plötsligt iväg. I vänsternäven höll jag ett kuvert med de viktiga papperen. Resultatet av mitt halkande blev att låta högerfoten fortsätta glida, vänsterfoten och vänsterarmen peka ut i luften och all tyngd landa på höger arm och hand. Inte ens jackan hann bli blöt när jag med högerarmen stötdämpade och studsade upp mig igen. Lite, lite ont gjorde det i övre armbågsfästet, men det hela såg nog ut som en sorts breakdancemove.
 
Ett annat exempel på mina snygga trillanden kommer från förra sommaren då jag skulle springa över en idrottsarena och hämta min dator som stod på en läktare. Just när jag börjat springa drog en av de jag jobbade med i ett snöre just där jag sprang så jag blev fälld. Ramlade jag pladask på magen? Nix, jag fortsatte utnyttja rörelsekraften, gjorde en snygg kullerbytta och kom upp i farten. Jag meddelade snabbt till den generade tjejen som orsakat det hela att jag var okej och skyndade vidare. Lite kul är det ändå när det blir på det sättet.
 
Snart vankas nog FM. Senare ikväll tar jag och psyklar hem till mitt igen. Helst utan att halka.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback