En sommar slutar, en annan tar sin början

Delar av april och sedan maj har varit mitt sommarlov. Om det blir något mer återstår att se, men det blir inte förrän tidigast i augusti. Nu är det bara ett par dagar kvar tills jag börjar min andra typ av sommar, den som innehåller mycket jobb och idrott.
 
Så vad händer de närmaste tre dagarna mer exakt? Tre helt olika scenarion:
 
Lördag - Skriver mina sista artiklar för spelföretagen. När jag börjar med sommarvikariatet kommer jag inte ha tid att även skriva artiklarna. Förutom artiklarna ska jag ha en lugn lördag, kolla lite SoA och någon film säkert. Kanske ta en premiärtur med den lilla båten om det inte blåser för mycket.
 
Söndag - Jag börjar nog dagen med att lyssna på musik och bygga upp lite kent-stämning innan det är dags att åka mot Götet för kentfestivalen 16.00-23.30. Vet inte vad jag har för förväntningar på festivalen egentligen. Jag hoppas att den handlar om främst kärlek och musik och inte så mycket om politik. Jag är där för skön musik, några öl, trevligt umgänge och go' stämning, inget annat.
 
Måndag - Åker till Stockholm på förmiddagen och är framme runt lunch för att påbörja första arbetsdagen i en intensiv idrottsperiod där det blir friidrott på arbetstid och VM på fritiden. Det blir ett smörgåsbord utan dess like för en sportintresserad filur som jag. På måndagskvällen är det inte omöjligt att man hänger lite med Erik och försöker installera sig lite mer i sin lägenhet.
 
Sisådär, det är väl ungefär en kort sammanfattning av hur de kommande dagarna kan se ut. Nu blir det lite mer FM med Erik och broder ett tag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback