Sex..

..dagar sedan senaste inlägget? Kasst. Värdelöst. Uselt helt enkelt.
Tiden går fort när man har.. roligt? Nja. Mycket att göra? Mja och njej.
Alltså, jag har saker att göra på schemat hela tiden känns det som, och då har jag det ändå inte. Jag menar.. jag har en massa timmar, men jag har också en massa småsaker att göra som jag pysslat med eller pysslar med senaste tiden:
 
-Starta eget företag.
-Skriva artiklar på frilansbasis.
-Hålla koll på möten och mail med diverse potentiella arbetsgivare för mindre projekt.
-Hålla koll Alfakassan och Arbetsförmedlingen som jag nyligen börjat komma in i (huruvida det känns värt eller ej för allt krångel med papper och möten går att diskutera..)
-Hjälpa till med att fixa iordning barndomshemmet som ska säljas i år.
-Umgås med familj och vänner.
-Få egentid och se någon film eller läsa något någon gång.
-Söka jobb.
-Fundera på framtida saker överlag.
-Blogga.
 
Det är de saker jag kommer på spontant. Mycket ledig tid som sagt, men många saker att hålla reda på ändå (I know, när jag väl får barn kommer det bli sisådär 436 saker till att hålla reda på, men det kommer jag så gladeligen att göra då).
 
Imorgon ska jag i vilket fall åka på en liten endags-road trip med Calle. Vi siktar på Fjällbacka eller ännu högre beroende på vädret som är ytterst osäkert.
Grillning är målet så vi får se hur det går! Ska bli trevligt att bara dra iväg lite i vilket fall och snacka skit.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Fick du fler läsare när rubriken var sex? ;)

Svar: Jag hade faktiskt fler läsare på det inlägget än inlägget innan. Om det beror på rubriken eller ej vet man aldrig ^^
Richard

2014-03-20 @ 08:44:32
URL: http://losingitnoow.blogspot.se/
Postat av: helen

Ser ju sannerligen ut som att du har många bollar på G om man kikar på listan här uppe! Vad är det för företag? Enskild firma? Spännande!! :D Kan ju dock av egen erfarenhet varna för att (i alla fall med unionens a-kassa) får man inte samtidigt driva företag och gå på akassa. Men det där har du säkert redan koll på :)

Haha jag håller med, vi är otroligt olika personligheter. Jag kan inte ligga still och samla tankarna för endera somnar jag eller så får jag myror i benen och måste upp och genomföra nån idé eller ta tag i nått så att jag kan stryka nått från min göra-lista. Men som du säger så tror (well, hoppas iaf) att man kan lära sig båda delarna utan att förändra den man är :D men att kunna lära sig att lägga i en växel när det behövs utan att det ska kännas jobbigt, och att lära sig att sedan stänga av utan att må dåligt eller bli stressad över över det som inte blir gjort just i det ögonblicket.

Jag funderade på att cykla caminon till en början och hade nog valt det alternativet om jag inte hade så lång tid, är säkert också en fantastisk upplevelse - även om jag hatar uppförsbackar vilket inte rimmar så bra med att cykla över Pyrenéerna hehe :D

Nu kanske det här blev hur rörigt som helst men dom här små textboxarna för kommentarer är ju så små så det är svårt att få nån översikt över vad man skrivit :D

2014-03-20 @ 13:15:12
URL: http://hellens.blogg.se
Postat av: helen

Grymt!

Haha. Ja det är ju sjukt hur det funkar. Tycker ju att de själva borde vilja att man ska jobba också. men när jag var i den situationen var jag tvungen att välja iaf och eftersom jag inte visste hur mycket timmar jag skulle få in via firman kändes det säkrare att säga ja till 680 kr / dag än att bara kaaaanske kunna få in mer via företaget.

Ja säkert, huvudsaken man utvecklas! :)

Haha leda cykeln är jag för tjurig för :D

2014-03-21 @ 10:24:28
URL: http://hellens.blogg.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback