Any time, night or day

Konstruktivt och trevligt möte igår på Hisingen. Inte jättegivande, men helt okej, möte på AF idag.
Det trummar på helt enkelt!
 
---
 
Artiklarna jag skriver lite då och då har tidigare kommit ganska sporadiskt, men nu kom helt plötsligt en drös inom bara ett par dagar. Kunde planerats och getts till mig bättre känner jag.
Till imorrn ska jag i vilket fall ha fått ihop två stycken. Tänkte först skrivit den ena inatt, men jag orkar fasen inte. Är ganska slut i huvudet av alla saker att hålla reda på och alla papper som ska skickas hit och dit. Det är nästan mer att göra som arbetslös än som arbetande. Världen är logisk, oh ja.
 
---
 
Zzz.. sitter och fixar i databasen för FM med Erik. Vi gör Allsvenskan tipp topp med rätt övergångar och så vidare. Men nu börjar jag säcka ihop allt mer.. zzz...
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Joru! :D Precis, och jag tycker det är så himla kul med sånthär. Speciellt saker som utlovar mirakel haha. Tyvärr blir man ju allt som oftast besviken ;)

Ja, dom säger att det är bra om man har mjuka fötter när man börjar vandra. Själv tycker jag att det borde vara bra med lite förhårdnader osv, borde ju innebära att fötterna redan är härdade, men man får väl lyssna till experterna som förhoppningsvis talar av erfarenhet :) Ska bli spännande att se resultat, även om det ser skitäckligt ut på bilderna. Än har jag inte börjat flagna men enligt förpackningen kan det ta några dagar. Fräscht! ;)

2014-03-28 @ 13:37:16
URL: http://hellens.blogg.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback