Om jag haft mycket att göra? Skoja inte.

Inte haft en ledig dag sedan jag började. Jag räknar inte helgen då jag åkte ner till Götet för att kolla på Håkan eftersom det var en såpass intensiv sväng att man inte hann vila något.
 
Vad har jag då pysslat med mer exakt? Förutom dagliga saker som att svara på mail och vara behjälplig gällande pressfrågor så har jag varit på Folksam Grand Prix i Göteborg, Folksam Grand Prix i Sollentuna, några presskonferenser och inte minst Lag-EM i Braunschweig, Tyskland.
 
Gällande FGP:n i Götet var jag inblandad i både kommunikationen och marknadsdelen. I den sistnämnda är det uppgifter jag inte är helt van vid, men det löste sig bra. Största utmaningen var väl egentligen att köra en fet skåpbil fullastad med allt ifrån banderoller till datorer från Stockholm till Götet. Så långt har jag faktiskt inte kört i ett sträck innan, och runt Ödeshög var jag lagom rastlös, men det gick finemang.
 
Vid Lag-EM i Tyskland kändes saker verkligen på topp. Fine att jag inte är det största fanet av att flyga, men det är en petitess. I övrigt var allt på topp. Stämningen i laget var fantastisk, många gjorde grymma insatser på tävling och vi höll oss kvar i högstaligan för första gången. Avslutningen med de dramatiska protestturerna där platsen i högstaligan var oviss var jag också inblandad i som en av tre ledare kvar på plats. Mycket intressant att följa och delta i den processen på nära håll.
 
Fyra veckor. Det är perioden som nu gått sedan jag började här. Juni har passerat i ett jehu och jag har nu till slut lyckats planera in vilka dagar jag ska ha ledigt under juli. De första dagarna (undantaget helgen nu då som är första lediga dagarna) blir nu måndag och tisdag. Känns redan riktigt ovant att vara ledig. Efter bara en vecka var man inne i stressen och beredd på att ständigt ha saker att göra och tänka på. Jag menar det absolut inte på ett beklagande sätt, jag tycker bara det har varit roligt att ha en massa meningsfulla saker att göra.
 
Hur framtiden ser ut är svårt att sia om. Men planen just nu är att bo kvar i Stockholm hur det än artar sig. Vi får se helt enkelt vart det tar vägen.
 
Sammanfattningsvis mår jag bara bra, men i torsdags kväll och i fredags började jag slutligen känna av att jag var rejäl sliten. Ledigheten kom i precis rättan tid.
 
---
 
Ikväll är det fotboll som gäller. VM och kanske lite FM toppat med pizza, chips, dip och drinkar. Vi har druckit öl från länder som spelat under veckorna som gått, men vi är lite trötta på det så nu kör vi drinkar istället. Det känns också Brasilien och fest, utan tvekan :) En av drinktillsatserna är för Caipirinha. Mer Brasilien än så går nästan inte att få. Och då håller vi båda ändå på Chile.. Lite samma som att vi körde Italieninspirerad mat när Italien mötte Uruguay, fastän vi båda höll på Uruguay i den matchen.
 
Hoppas ni alla har det bra så hörs vi igen när jag får tid och tillfälle!
 
 
Imorgon spelas en jubileumsmatch med hjältarna från -94. Matchen sänds på fyran från 14:50. Perfekt uppladdning för kvällens VM-matcher!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback