Back in the Stockholm groove

Resan till Stockholm var mycket lyckad. Jobbmötet gick finemang och lägenheten var prima! En lugn månad kvar, sedan blir det intensivt när jag börjar i juni med en hel del att göra och många varierande uppgifter. Spännande!
 
I Stockholm bodde jag över natten onsdag-torsdag hos Erik. Efter att vi tagit en långpromenad från hans lägenhet på Söder till min blivande lägenhet på Kungsholmen stack vi hem med ett par öl var och en flaska brut för att fira lite. Kvällen blev lugn med snack och FM (surprise, surprise).
För övrigt sken solen underbart gött i Stockholm. Staden visade sig från sin allra bästa sida helt enkelt.
 
Igår åkte jag hemåt vid tio-tiden och såg ett antal avsnitt Brotherhood på tåget och hemma innan det blev resa ner till Olofsbo. Mycket farande, men det är inget jag är ovan vid direkt. Dock har jag inte sovit så mycket de senaste tre dygnen fram till igår så inatt sov jag länge och väl, ungefär från halv två till elva.. det är mycket ovanligt för att vara jag.
 
Idag har jag skrivit ihop en artikel och sett på Snowpiercer. Nu blir det ett avsnitt Brotherhood innan IFK-FFF klockan 19.
 
Ciao!
 
 
Kändes ganska passande när denna kom random på min MP3 när jag var i Stockholm. Bytte ut "I'm back, back in the New York groove" mot "I'm back, back in the Stockholm groove" i huvudet och gick och diggade.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback