Möteöteöteöteöte

Så stod det länge i förrförra FM när det var dags för möte med tränarstaben. En fin konstig språkbugg helt enkelt. Efter någon patch eller två hade de dock fixat det så att det bara stod "möte".
 
Nästa vecka ska jag till huvudstaden för ett möte och efter det vet jag lite mer hur den närmaste framtiden ser ut. Kan passa på att besöka Erik också naturligtvis och utnyttja besöket till fullo så får hoppas han är zu Hause.
 
---
 
Idag är en husspekulant här på besök. Vi ska ju sälja kåken i år. Det börjar kännas mer och mer på riktigt ju mer saker görs i ordning här hemma och ju fler gamla saker som åker till tippen i omgångar. Häromdan slängde vi exempelvis min gamla sulky. Den har man åkt i många gånger som liten.. och släppt iväg ner för en liten trädgårdsgång vid ena gaveln av huset också ett antal gånger för att se hur snabbt den rullade iväg och kraschade in i busken som fanns i slutet av gången på den tiden ^^
Det är först när man ser alla sådana saker slängas som man inser att delar av ens tidigare liv verkligen är långt borta.
 
---
 
Just nu chattar jag på fb samt lyssnar igenom electronica-musik för att hitta nya fynd att lägga till spellistan.
 
Lite småmolnigt ute, men överlag känns detta som en riktigt bra dag, bara sådär liksom. Imorrn drar vi ner till sommarstugan över påsken och hälsar på broder truck.
 
Damn, klockan är bara halv tolv. Känns ovant nuförtiden haha.. Gick upp nio för att dammsuga inför spekulantens besök. Jag gillar ju att utnyttja natten, men det är väldans gött att känna känslan av att ha hela dagen framför sig också :)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback