Friidrottens Hus, gästspel

Under helgen har fingrarna smattrat på ordentligt. Arbetet har bestått i att vara med på löpartränarutbildning och notera det som förelästs om för deltagarna så att de kunde ta med sig det hem. Mycket text blev det och jag hann med det mesta, men man måste sålla ibland. Det blev ett antal sidor till slut från de två dagarna i alla fall. Dag ett pågick cirka 10.00-20.30 och dag två cirka 9.00-16.00. Det blir mången timme att smattra på. Jag tog även en del kort.
 
---
 
Ny vecka, nya möjligheter. Detta är dock en vecka där jag för en gångs skull inte har något alls inplanerat än. Trots att jag varit arbetslös/mellan två jobb/arbetssökande (eller vad man nu vill kalla det, för min del spelar det ingen roll vilken benämning som används) har jag alltid haft minst en sak på kalendern varje vecka. Det är ganska bra ändå tycker jag.
 
Märkte precis att jag är lite Word-skadad från helgen. Jag flyttade muspekaren upp mot vänstra hörnet för att säkerhetsspara det jag hittills skrivit, meneh.. detta är ju inte direkt Word utan webbläsaren..

Vad ska jag då hitta på denna vecka? Skriva några sedvanliga artiklar och hjälpa till här hemma är väl det aktiva som ligger på agendan i första hand, samt söka nya jobb då. I övrigt får jag sysselsätta mig med fritidsaktiviteter som FM, vara social, film etcetera. Det blir en fin vecka detta också.
 
Och ikväll är det en ganska viktig match på G, hemmapremiär! IFK tar emot MFF. Det blir något att följa det!
 
 
Oh yes I can. And I will.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback