Av intetsägande låtar intresseras man ej

Hemma idag. Jobbat måndag och tisdag med diverse artiklar och annat smått och gott som hör informationens värld till.
 
Vad händer annars på fritidsfronten?
Vad pysslar jag med när jag inte jobbar?
Hur ser framtidsplanerna ut?
 
Ptja, fritidsfronten nuförtiden är ganska olik de senaste tre åren då jag bodde i Falun. Då var det parta nästintill varje helg på ett eller annat vis (var man inte ute på Kåren och svängde de lurviga till usel musik med damerna så satt man hemma och hinkade några bärs med grabbsen) och andra aktiviteter.
Numer är det oftast jobbet som kommer i första hand. När man kommer hem vill man mest ladda om och är exempelvis inte alls partysugen på helgerna, i alla fall inte särskilt ofta. Inte ens i somras var jag superpartysugen mer än kanske 2-3 gånger.
Senaste tiden har det mest blivit att man spelat FM eller Rome II, eller sett på film eller någon serie.
Jag kan inte riktigt slappna av från jobbet helt, det känns som att det alltid händer saker som jag borde ha koll på. Det ser jag dock som något positivt, att jag har ett jobb som jag trivs med såpass mycket att jag egentligen inte vill släppa det helt även när jag är ledig. Förutom på road tripen så tror jag inte att det gått en enda dag sedan i våras där jag inte kollat jobbmailen..
 
..och som på beställning för att påvisa hur jag alltmer vävs in i jobbet så ringde precis i skrivande stund en herre från en av våra arenaföreningar. Som jag sagt förr är det bara trevligt när det händer saker :)
 
Det är inte riktigt samma tankar som snurrar huvudsakligen nu som när man var sju år yngre direkt. Uppvuxen på Disney och Hollywoodfilmer som man är så drömde man en massa sagodrömmar där allt bara stämmer, där kärleken kommer och övervinner alla hinder och så vidare.
Nu är jag vuxen, lite mer realistisk och drömmer inte mycket längre än att jag fortsatt vill ha en ny lägenhet. Det låter fruktansvärt tråkigt, jag vet, men det är framför allt så det är. Just nu i alla fall.
 
Sammanfattningsvis då: Jag är ganska nöjd med tillvaron (även om jag inte gör mycket på fritiden) och jag vill ha en egen lya.
 
Imorrn är det jobb som gäller igen!
 
 
..men helt kommer man aldrig ifrån Disney ;)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback