Att vara eller inte få en vara?

Verkar som om telefongudarna är emot mig väldeliga. Nokias Beskyddare måste kasta ondskefulla magiska trollformler eller något.

Jag ska äntligen byta från min gamla blinkande Nokia som tar bilder som ser ut som pastellmålningar. Ersättaren är av betydligt större och mer upphottad modell och stavas Xperia Z. Jag är definitivt ingen prylbög eller köper saker åt mig själv i tid och otid, men denna kände jag redan när jag såg den första gången att den ska jag ha. Ska jag nu byta till sist så är det denna som ska bli min.

Nu, ett halvår senare, har priserna gått ner något och jag har fått in lite pengabidrag efter att ha fyllt år. Rätt tid att beställa med andra ord.
Först beställde jag min telefon från Davids (före detta Euronics) men blev snart uppringd och meddelad att det stod fel på hemsidan och att telefonen bara fanns i vitt. Jag vill ha svart så tack och hej, pengar tillbaka.
Istället fick jag tag i telefonen ännu lite billigare på CDON eftersom jag kom på att jag fortfarande rent studentkortsmässigt är student. Hundra spänn rabatt kunde man tillgodoräkna sig därför.

Idag fick jag så besked via sms att mobilen fanns att hämta på posten. Yey!
Väl hemma packade jag upp lådan och.. jaha? Vad är detta? I lådan fanns mobilen och ett par sladdar samt några tunna lappar på mestadels holländska. Öhm.. eh? Holländska lappar i all ära, men jag förväntar mig åtminstone en instruktionsmanual på engelska.
Jag insåg snabbt att det även fattades såväl dockningsstation som extra skydd och begav mig direkt in på CDON:s online-support. Efter en halvtimmes chattande med den tillmötesgående Victor så inväntar jag nu ännu en Xperia. Jag ska tydligen få den först innan jag skickar tillbaka den felaktiga. Lite skämtsamt sa jag till Victor att det är bäst att nästa order stämmer då så att jag inte sitter med världens lager Xperia till slut.

Nu ska jag ner och boxa lite säck, sen blir det Doobidoo, musik och fm. Toodles!

 

Tydligen inte bara jag som njutit av denna telefon ^^

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback