Som handen utan handsken

Jobbat på jobbet första gången på ett par veckor. Har ju som bekant jobbat hemifrån en tid nu då det varit lite lugnare. Har gjort som så att jag samlat småsaker som behövs göras på plats till idag så jag kan göra allt på en gång istället för att åka in och jobba en timme och sedan åka hem igen.
Så kan det vara som timanställd, lite här och lite där och ibland allt på en gång.
 
Efter jobbet stack jag till Nordstan och letade handskar. Den billiga skiten jag köpte för någon månad sedan på MQ gick sönder efter redan ett par veckor så nu vill jag skaffa ett par ordentliga (jag köpte de billiga bara för att ha tillfälligt, medan det blev kallare ute och jag letade efter bättre, men det gick ju som det gick också..)
Man får vad man betalar för kan man säga, men nog tycker jag att ett par handskar ska hålla länge än två veckor även om de är relativt billiga.
 
Anyhow.. hittade jag några nya handskar av bra kvalitet? Jadå, jag hittade flera nya handskar av bra kvalitet, men inga som jag ville ha så då får det vara ett tag till. Får ta några gamla reservvantar eller något så länge.
 
---
 
Dagens jubel och klang 1: Går av bussen, det duggar lite. Har 100 meter kvar till ytterdörren när himlen öppnar sig totalt. Hinner bli lagom plaskvåt innan jag kommer innanför dörren. När jag kommit uppför trappan till övervåningen och tittar ut har det slutat regna. Tack, tack, vädergudar!
 
Dagens jubel och klang 2: Om två veckor åker jag buss till Stockholm för dygnskryssning med Uppsala-gänget. Allt har varit bokat sedan ett tag men nu upptäckte vi att vi av någon märklig anledning inte har bussresa hemåt. Nähe? Vad är det för sämst luddig bokning? Vi antog givetvis att det ingick när det inte stod något annat.
Resultatet av detta blev att boka till en hemresa för de som skulle till Fagersta, men för mig.. jaa givetvis var nu bussen hemåt Göteborg full. Kalas! Jag får då betala en dubbelt så dyr tågresa istället, plus att jag ju måste ta mig från hamnen till T-Centralen. Härligt. Tack Silja Line för er otroliga service (efter två livechattar och två telefonsamtal fick vi detta helt klart för oss) och tack för er underbara bokningstjänst.
 
Så, det var dagens småbittra saker. Dock ska sägas att jag är en person som ser möjligheter där andra ser problem så mitt humör är ganska glatt ändå. Bra att det finns tåg som går som jag bara går lite i konkurs av och inte helt.
Och han i vårt sällskap som bokade från början har lovat att bjuda mig på en drink. Så ni ser, det finns alltid ljusa saker att hitta om man bara letar lite.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Usch va dåligt av silja line!! :( skumt ändå att det fanns plats på vägen dit och sen inte hem?

Svar: Eller hur! Måste vara massa sneaky personer som vill fly Stockholm.. eller flyktingar från Åland..
Richard

2013-10-30 @ 18:56:30
Postat av: Helen

Haha japp, fick en ny fotkräm i glossyboxen :D

Hahah nog för att det vore kul att utbilda sig i brädspel också så att man kan knäcka alla och vinna ;D men det här var en Röda Korset-grej hehe.

Tur att du är som du är och ser möjligheter istället för problem, jag hade blivit skogstokig på Silja jag :P

2013-10-30 @ 20:25:52
URL: http://hellens.blogg.se
Postat av: Helen

Hahaha fot-ogenisk ja :D hihihi

Hehe okej. Haha ååhh nina och jag pratade om studentkryssningen när jag var i sthlm, det va tider det! :D

2013-10-30 @ 22:30:46
URL: http://hellens.blogg.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback