Konferens, seger och ännu mera besök i Götet

Jobb-jobbeli-jobb.
 
Jobbade fram till på kvällen på fredagen och från arla morgon till eftermiddagen på lördagen. Konferens på Scandic Crown.
Konferensens längd och medföljande middag på fredagen innebar också att jag missade första och början av andra halvlek, men det gjorde ju som bekant inte så mycket. Jag kom hem när 20 minuter återstod av matchen och fick således se de bättre delarna och Zlatans avgörande.
Lite kul var det dock när jag gick mot bussen från middagen. På vägen ligger O'Learys i Centralstationen och just när jag passerade hör jag ett unisont vrål: "NEEEJ!!" Det kan knappast ha varit något annat än Österrikes ledningsmål som skedde då..
 
---
 
Idag har jag lite småspontant hängt med Henke i Götet. Det blev burgare på Burgersson (mycket mer fashionabla burgare än kedjans namn kanske kan antyda, jävligt goda!) och en öl följt av ett par kaffe på Evas Paley.
 
---
 
Har de senaste dagarna haft lite Daniel Craig-James Bond-maraton och sett de tre han gjort hittills. Egentligen var det Casino Royale, som i mitt tycke är en av de bästa Bond-filmerna som gjorts, som jag var sugen på, men ser man den så blir det ett automatiskt sug att fortsätta med de andra två. Längtar efter nästa som väntas ha premiär under 2015.
 
Nu blir det nog något ätbart följt av Breaking Bad och kanske lite FM.
 
 
 

Tusen miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback