Eastleigh på hösten

En dag hemma. Sovit ut lite och kollat ett avsnitt Breaking Bad än så länge.
Jobbade länge igår och ska så göra också på fredag.
 
---
 
Framöver ska det som jag kanske varit inne på tidigare både bli reunion i Stockholm med Falufolk samt partykryssning med Uppsalagänget. Det sistnämnda är spikat och betalt!
 
I övrigt.. har jag inte så mycket att komma med just nu haha ^^ Hösten är mild och mysig, älskar färgerna på hösten. Bara att gå ut några korta minuter eller sitta på bussen hem och se ut på det hela är gött. Så länge det inte regnar är hösten en fantastisk årstid.

Jo, förresten, jag fick sparken från Leeds efter ett knappt halvår. Otåliga as. Längre period än Brian Clough fick i verkligheten på 70-talet (44 dagar), men ändå..
Efter ett par månader utan jobb satsade otroliga Eastleigh på mig. De ligger i Blue Square Bet South, eller rakt översatt division 7. En rejäl omstart med andra ord. Säsongen var redan körd när jag tog över, men nu, andra säsongen, leder jag ligan överlägset och är snart klar för uppflyttning. Hannes Stiller är min stjärna och skyttekung med en härlig lön på en mille om året. Tanken sedan är att dra vidare till någon bättre klubb.
 
Ni som tyckte ovanstående sista stycke var totalt ointressant.. well, haha. Alla har vi olika intressen ;) Man ska göra det man gillar och mår bra av helt enkelt.
 
Ikväll blir det mer Breaking Bad och troligen någon Bond-film.
 
Ciao!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback