Weekend och mors dag

Fredag: Opponeringsseminarie som gick fint. Drack en flaska rött på kvällen och hade det allmänt gött för mig själv då familjen är i sommarstugan.
 
Lördag: Drog in till Götet och gick en sväng bort mot Linné med Henke och käkade på prima ställe som hade happy hour 11-15 varje dag. Eftersom klockan var halv tre när vi kom dit beställde vi givetvis in två öl med detsamma. Maten, Angusburgare, var också den finemang! Ytterligare två öl senare hade vi snackat klart och solat färdigt på uteserveringen. Eftersom bussarna mellan Kungälv och Diseröd inte går så sent längre som man skulle önska (sista går 19.15, idioter) så fick vi ge oss när kvällen började nalkas.
Såg på kvällen på Champions League-finalen. Bayern har varit i tre finaler de senaste åren och jag höll på dem i de första två då de mötte Inter respektive Chelski. Igår, när jag inte höll på dem, vann de givetvis. Inte helt orättvist dock. Dortmund var starkast i början, men sedan tog Bayern över alltmer och Roman Weidenfeller i Dortmunds mål var den som stod emot mest från de gulkläddas sida.
 
Idag: Johan kommer hit och hälsar på snart. blir väl snacka massa skit, skjuta lite luftgevär, spela spel och annat trevligt. Och naturligtvis ska vi kolla finalen i svenska cupen mellan Blåvitt och DIF.
 
Ha en fin solig mors dag allihop och kram mamma!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback