Frajdäj

Har ägnat merparten av jobbtiden till att få Google Analytics att fungera till förbundets hemsida. Verkar vara ett smådrygt redskap som inte exakt har de funktioner jag eftersträvar, men bättre än inget.
 
Soligt idag i alla fall! Mycket gött att vandra/bussa/spårvagna runt i Götet. Hämtade ut biobiljetter till morgondagen bland annat.
 
Liiite drygt dock att missa bussen från Kungälv till Romelanda med två minuter. En timme till nästa buss. Extra härligt att broder då dragit hemifrån för att gymma och inte tagit med sig sin mobil. Med andra ord kunde jag inte ringa och berätta för honom att han borde ta sig till stationen och hämta mig istället för att jamsa runt med massa tyngder i en småsvettig lokal.
Lite tur hade jag ändå att den andra bussen mot Romelanda kom just då. Den tar en omväg och man får gå dubbelt så långt som man får med den andra från hållplats, men klart att föredra framför att vänta en timme på stationen!
 
Lugn kväll väntar och imorrn bion då samt käka och fika troligen. Filmen vi ska se är för övrigt Cloud Atlas med Bland andra Tom Hanks och Halle Berry. Ska bli nice!
 
 
 

^^

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback