Kungälv -> Liseberg -> Olofsbo -> Kungälv

Intensiva och sociala dagar!
I början av veckan blev det jobbande, sen på onsdagen Lisebergsbesök med broder och Uppsalagänget, direkt ner till Olofsbo på kvällen och hänga med Erik och ikväll tillbaka till Kungälv då jag ska träffa Henke i Götet imorrn.
Det är märkligt, ibland går det veckor utan att man träffar särskilt mycket folk och sedan plötsligt så blir det en massa sköna vänner på kort tid. Mycket trevlig vecka so far i vilket fall!
 
Jag har inte varit på Liseberg för att åka saker på jag vet inte hur länge. Räknade i efterhand ut att jag hann åka typ 20 saker i vilket fall varav några attraktioner två gånger. Segast att köa till var helt klart Balder. Mycket beroende på att det spelades en äcklig instruktionsvideo med samma musikslinga heeela tiden. I cirka en halvtimme. Örk.
I övrigt var det inget att klaga på! Bara sköj och alltid lika trevligt att hänga med Uppsala-vännerna :)
Vi käkade också på en italienskinspirerad restaurang (för mig pastasallad med luftorkad skinka) och drack öl på Spökbaren. Dessvärre blev min öl den dyraste. Jag gick fram och tänkte ta en Pripps på tapp, men ändrade mig när jag såg Eriksberg. Denna Eriksberg var dock någon specialvariant, mörkare, och kostade härliga 98:- för 60 cl. Nåväl, god var den i alla fall!
 
Nere i Olofsbo har det varit trevligt att äntligen träffa Erik igen. Ett år sedan sist ju. Sedvanligt fotbollssnack och lite snack om gamla tider och om framtiden!
 
Idag har jag fått ut en artikel samt bokat om bussen till en större buss till Karlstadsresan. Just nu gäller FM och så småningom blir det troligen årets första bad. Sent, I know, men nu så är det dags!
 
 
 
Sommar!

Kommentarer
Postat av: Far

Bad boys :)

Svar: Haha, gillar att din kommentar är markerad som "Misstänkt spam!" ^^
Richard

2013-07-19 @ 18:46:37

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback