Punchy

Ouf, en dryg timmes premiärboxande på säcken på allvar. Fick en sällan skådad träningslust efter promenaden från Claes.
 
Jag har många gånger sagt att jag egentligen är relativt lättränad bara jag kommer igång, men jag hatar ju att träna så det har ju liksom inte blivit så mycket med den biten.
Nu har man gått längre sträckor en hel del denna vinter och börjat få upp lite grundläggande kondition så promenaden hem från Claes förut så ångade jag på, höjde gångtempot hela tiden. Hade jag gått snabbare mot slutet så hade jag börjat jogga ungefär. Förr skulle detta tempo gjort mig tämligen bister och andfådd efter en kort stund, men nu var det inte förrän sista 50 meterna när man nästan småsprang som pulsen började gå upp på lite på allvar. Det är nice.
 
Så ja, när jag kom in ville jag egentligen bara fortsätta hålla ångan uppe. Eftersom jag avskyr de flesta träningsformer så köpte jag ju i slutet av förra året säcken och handskarna för då får man i alla fall slå på något, avreagera sig och leka Rocky.
 
Från början hade jag tänkt använda vardagsrummet till träningslokal då jag bodde här själv, men så kom ju en ny hyresgäst och jag har ingen lust att stå framför hans dörr och boxa. Således åkte säcken nu tillbaka till mitt rum istället.
 
Med hög electronicamusik och handskarna på så har jag nu dansat runt och mördat den stackars säcken med allehanda typer av slag som sagt i en dryg timme.
 
Richard är varm, Richard har ett svettigt pannband och Richard är lagom mör och avreagerad. Men hade det inte varit så att man skall dämpa sig efter klockan tio hade jag säkert fortsatt en liten stund till.
 
Nu är man väl värd något drickbart och en film.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback