En ny inneboende helt plötsligt - Kopparstaden svarar

Igår fick jag plötsligt en ny inneboende. Eftersom jag tyckte att det hela var lite överraskande så skickade jag ett vänligt mail till Kopparstaden och fick svar idag.
 
 
Skickat: den 18 januari 2013 16:21
Till: Student - Kopparstaden
Ämne: Ang. kommunikation

Hej på er! Richard Björkman heter jag och bor på Kopparvägen 49B.

Idag när jag gick ut i hallen stod där plötsligt tre främmande människor, varav en skulle flytta in. Nog för att jag vet att halva studentlägenheten ligger ute på marknaden, men det vore ju ändå trevligt att få någon form av förvarning från er sida om att det ska flytta in en främmande människa helt plötsligt.

Nu är jag en ganska öppensinnad och flexibel person så jag lägger ingen större vikt vid detta, men det kanske kan vara något för er att tänka på i framtiden att meddela boende på en adress att det kommer nya lägenhetskamrater inom kort.

När jag mötte dem var jag på väg ut i köket för att hämta te. Hade jag istället varit på väg naken ut ur duschrummet hade det kanske blivit ett aningen mer obekvämt första möte.

Ha en trevlig dag!

Richard Björkman
 
 
Skickat: den 19 januari 2013 13:04
Till: Richard Bjorkman
Ämne: SV: Ang. kommunikation

Hej Richard,
 
Tack för ditt mejl, naturligtvis så ska vi bli bättre på att informera våra hyresgäster när det är ett nytt avtal tecknat. Det enda jag kan säga till vårt försvar är att alla utbytesstudenter kommer nu, så det är en aning förvirrat här. Vi hade även inbrott under helgen så vi har varit utan både datorer och telefoner under veckan.
 
Tack igen för ditt välformulerade och underhållande mejl :-)
 
Med Vänliga Hälsningar
 
Frida Lacis
Marknadsavdelningen
Kopparstaden AB

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback