Praktik kirrad!

Så har man då äntligen fixat praktik! På Göteborgs Friidrottsförbund!
 
Klockan 12.00 var jag på plats i Friidrottens Hus i Göteborg och spanade ut över den imponerande inomhushallen. I mitten av ovalen fanns några personer. Det var svårt att urskilja ansiktena men ett av dem såg väldigt bekant ut och när jag sedan vagt hörde personen prata så insåg jag att det måste vara Yannick Tregaro som satt där och instruerade.
 
Klockan 12.15, efter att ha hälsat på personen jag skulle ha praktikmöte med, gick vi förbi den möjlige Tregaro lite närmre och visst var det Tregaro!
 
Praktikmötet gick prima. Efter lunchmöte med han som kommer vara min handledare så hade vi även möte med den person som jag tog kontakt med ursprungligen på förbundet och diskuterade vidare vad vi kan bidra med till varandra och så vidare.
Mycket intressanta visioner från förbundet överlag och inspirerande möjliga arbetsuppgifter för mig samt att stämningen på förbundet och personerna man träffat verkar jättetrevliga. Det hela känns helt enkelt prima!
 
25 februari och tio veckor framåt kommer jag alltså att befinna mig i Friidrottens Hus. Att uppleva våren göra sitt intåg samtidigt som man får jobba med det man vill och är intresserad av i en stad som man älskar kan inte bli annat än grymt bra.
 
Året har börjat ta fart på allvar!
 
 
 
Jag är glad för jag är nöjd!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback