Ch-ch-ch-ch-changes

Så var man åter i Götets utkanter. Denna gång blir det dock en betydligt längre vistelse än senast. De tio veckornas praktik börjar på måndag och fram till dess.. jao, ska inte göra mycket vad jag vet.
 
Broder och fader är på en liten kortresa i Stockholm fram till på onsdag och Henke ska jobba hela veckan.
Moder föreslog att vi skulle se på Farmen idag. Jag är ytterst skeptisk, men kan väl se det en gång för att vara sällskaplig.
 
Troligen FM med Claes senare.
 
---
 
Förändringens vindar blåser tunga. Tunga men också uppfriskande. Bra förändringar tar tid, onödiga förändringar tar eoner.
 
Den närmaste överskådliga framtiden efter praktiken kommer innebära jobbsökande i första hand, allt annat i andra hand. Mentalt har jag lämnat skolan för längesedan, ungefär i samma veva som jag åkte upp i höstas för tredje och sista året. Egentligen hade jag velat börja jobbsökande redan då, men det känns ovärt att ens försöka innan man är väldigt nära att ha det där förbenade intyget i handen på att man läst något som har med kommunikation och information att göra.
Praktiken är utvecklingsmässigt det enda bra detta sista år. Övriga saker vi gjort har oftast varit en orgie i slöseri med tid och inget annat.
 
Jag är färdig med skoltiden, färdig med den delen av livet. Det har upptagit alla mina levnadsår utom två hittills. En gång sa jag att jag hade pluggat hela livet om jag hade kunnat. Det vill jag inte längre. Det ska bli skönt att ta nästa steg.
 
En något yngre Björkman, sisådär 20 år gammal.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback