And there you have it

Bluärk. Halsen börjar bli bättre, men näsan är sämre och allmänna känslan i kroppen har status quo. VÄS!
Och imorrn ska man upp tidigt och försvinna iväg och vara konferensfotograf. Jaja, bra sås reder sig själv.
 
Det är så härligt att vara sjuk. Ni vet den där underbara känslan av att vakna upp, känna hur varmt och svettigt det är under täcket och vara medveten om att så fort du stoppar någon kroppsdel utanför täcket så kommer du frysa som en hund.
 
När du slutligen, efter en massa stönanden och lidande under den varmklibbiga pläden, går upp och stapplar till toaletten så ångrar du dig genast. Det varma var mycket skönare, men nu har du gjort ditt val, det är kört. Bara att ta sig in på toa och sitta eller stå och huttra.
 
Efter toabesöket är det kanske dags för något att äta? Eftersom du är sjuk är hungern helt borta. Och smaksinnet är av varierad kvalité. Du vet bara att du måste äta för att få tillbaka krafterna, alltså tar du dig nu mot köket och bullar upp med antingen för mycket eller för lite mat då din hungerberäkning är avstängd.
 
Resten av dagen kryper förmodligen hälften av mänskligheten tillbaka ner i sängen och dväljs mellan temperaturskillnaderna, den andra hälften lägger sig i soffan och slår på TV:n eller datorn. Jag tillhör den andra kategorin och slösar bort hela sjukdagarna med att kolla på serier, knarka grönt te, tycka synd om mig själv och grymta irriterat.
 
Strax är det dags för frukost. Hur mycket jag äter får vi se. Idag blir det troligen för mycket, men vem vet?
 
 
 
Missing that one final screw.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback