Willy:s skurkar mjölkomanen

Eller "Kalven" som mamma kallade mig när jag var yngre.
 
Jag har alltid druckit enorma mängder mjölk. Jag har skurit ner på det lite på senare år, men ändå. Vissa kvällar sänker man en liter sådär bara hipp som happ.
 
Vanligen när jag går till Willy:s, vilket är ungefär en gång i veckan, så är det standard att köpa två 1,5-liters paket grön mjölk samt en enliters chokladhavredryck.
De två senaste gångerna har dock den gröna mjölken varit borta.
 
Förra gången var det helt enkelt ganska tomt och slut så jag fick välja mellan röd mjölk och Garants högpastöriserade gröna. Eftersom jag bara är halvförtjust i den högpastöriserade (smakar som kokt mjölk, fast den är kall) och den röda smakar för gräddigt och är onyttigare så ville jag ju helst inte ta någon, men valde den röda.
 
Idag var det inte frågan om att den gröna var slut eller inte, istället stod ett riktigt fetinglager med Garants gröna utbrett. Vad menas? Är den gröna vanliga helt utbytt mot högpastöriserat?? Dagens skandal i så fall med Richard-ögon sett.
Fick även denna gång nöja mig med den röda. Tog även en liter blåbärssoppa för att känna mig lite nyttig också.
 
Om detta är nya standarden för Willy:s är det tur jag flyttar ifrån detta område om ett halvår. Ett liv utan grön, fin, härlig, vanlig mellanmjölk är inget värdigt liv.
 
 
 
Byter detta att jag varit 30-40 år hela tiden och så kommer att förbli?

Kommentarer
Postat av: maria

Jag hade samma problem här i Hagsätra, att de inte hade 1,5 liters mellanmjölk, så då mailade jag Ica här och vips så beställde de in det!

Svar: Åhå, man kanske skulle ta och tjata lite på Willy:s då :)
Richard

2012-11-27 @ 19:27:56
URL: http://amria.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback