It's like you're always stuck in second gear

Vad gör jag här?
 
---
 
Forfarande mätt. I alla fall på mat. Funderar på om det går ner någon glass. Men troligen inte än på några timmar.
 
Plugg klart för dagen. Gick fantastiskt smärtfritt. In med några gamla referenser och massa nytt, löst analyserande bara och voíla, en text är född.
Bara en uppgift kvar nu, men den får bli imorgon.
 
---
 
Funderade i början av månaden (eller ja, mycket tidigare än så om man ska vara helt ärlig..) på att åka iväg över en dag. Liksom bara jag.
 
Men tiden gick, Halloween inträffade och planerna upplöstes i princip, för den här gången. Tur det. Lika bra varje gång. Vissa saker är bättre i huvudet än i verkligheten.
 
Som drömmar. Eftersom de inte inträffar i verkligheten så är ju drömmarna bättre eftersom där får man i alla fall en bild av saken.

Jag vill drömma inatt.
 
---
 
Mitt Vänner-maraton fortsätter. Visste att det skulle bli såhär.
 
Hela serien har jag bara sett igenom en enda gång, senhösten och vintern -07 om jag inte minns fel. Efter det har det legat på is. Det var ett sådant stort projekt på flera plan liksom, många saker som var inblandade för mig i det.
 
Jag anser det fortfarande vara den bästa serien som gjorts. Nu när jag tagit mig an den igen så.. det går liksom knappt att sluta. Det kommer inte bli lika starkt som första gången, men det är fortfarande en väldigt stark emotionell berg- och dalbana.
 
Jag började häromdan och nu är det säsong tre som ska inledas. När jag kollar en serie så går det undan, jag försvinner in i den världen.
Det är därför jag föredrar att ha en färdig serie som jag kan se igenom när jag vill. Tycker det är jobbigt att behöva vänta på nästa avsnitt. Jag vill ha det på mina villkor, kunna gå in den andra världen när jag vill.
 
Nåja, dags att fortsätta!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback