Noja

Sov skitdåligt inatt. Speciellt sista timmen eller så. Som vanligt när jag ställt klockan så vaknade jag långt innan, denna gång en timme innan. Timmen fram till klockan ringde bestod sen av sömn och halvsömn och drömmande om att radiosändandet idag går åt helvete. Kul.

Allt var omflyttat, ström som inte fanns, hörlurar och mickar utbytta mot uråldriga saker (hörlurarna var typ av lackat trä), program som störde och sladdar som inte räckte. Kort sagt talade allt emot att få igång saker och ting. Efter en timme gav vi upp när två ljudstudenter kom och klagade på att vi förstörde deras inställningar. Gå och dö tänkte jag. Ryck-dröm.

Nu vet jag att det inte kommer bli så idag, men hatar såna drömmar, totalt onödiga. Det är liksom ingen riktig mardröm, ingen som dör eller något hemskt, det är helt harmlösa skitsaker som man ligger och mår pissdåligt över i sömnen/halvsömnen. Jävligt stor mening.

Skitsamma. Slappa järnet fram till fem nu då det blir att bege sig till radion på riktigt..

---

Henke åkte hem med tåg 11.35 och direkt efter det stack jag upp och lämnade tillbaka en bok på biblioteket.
Fint väder men idag är jag mest bara seg och vill göra precis ingenting. Tappade massa lust till saker efter den onödiga drömmen typ, men, men.

Tune in later alligator, tjo!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback