Speldjävulen

Hmm, inte bloggat på fyra dagar, vad är det för stil??

Sen jag kommit hit ner till Olofsbo har jag inte gjort många knop i alla fall.

Fredagen: Seg som en ulk efter den nästan obefintliga sömnen (halvsov kanske i fem-minutersintervaller på tågresan då och då) men väl nere i Olofsbo satt man ändå uppe med broder ett tag och körde fm.

Lördagen: Umgås med familjen typ.

Söndagen: Kolla bio, Prometheus (helt okej!), på kvällen. Ungefär så mycket action det blev.

Måndagen: Upp, läsa EM-bilaga, laga mat, kolla Mission Impossible ett och två. Typ så.

Lugna dagar alltså!

---

Idag vaknade jag upp till något mindre trevligt. Gick in till duschrummet där katten sover på nätterna och tittar först på katten med ett glatt "Hej Piffi!" innan jag vänder huvudet mot golvet och ser en härlig bajskorv ligga på mattan samt två blöta fläckar på två andra ställen på samma matta.. HURRA!

Drog ner katten mot bajskorven och sa något irriterad och morgontrött "JAJJA! FYY DIG!" innan hon, efter att ha fått lite käk, åkte ut med buller och bång. Richard fick alltså börja sin dag med att slänga ut äcklig matta i trädgården och tvätta golv innan han kunde ta en efterlängtad dusch. Party.
Nu är mattan i alla fall spolad.

---

För en stund sedan slängde jag in mitt sista tips på Svenska Spel. Vi har ju några i klassen kört andelsspel ett tag, men nu kände jag att det fick räcka. Kass utdelning och känslan av att slänga pengar i sjön hela tiden blev avgörande, även om det har varit trevligt i övrigt.

På kontot fanns nu kvar 60 riksdaler att göra något med. Eftersom det med fem halvgarderingar kostar 32 kronor och sex halvgarderingar kostar 64 kronor så blev det lite kruxigt. Till slut blev det fyra halva och en hel istället för priset 48 kronor. Således tolv kronor kvar på kontot. Eftersom jag som liten tyckte jokerspelsgubben så rolig ut så kändes det som om att ska jag någon gång slänga pengar på joker så är det nu, alltså gick en tia på en jokerrad.

Två kronor kvar, vad göra? Jo, en fantastiskt liten rad på topptipset med hela en halvgardering á två spänn totalt! Fett värt!

Jag ska bli rik..

..fast troligen inte på topptips eller joker ^^

---

Nu ska jag tydligen dammsuga lillstugan. Haj!

Kommentarer
Postat av: helen fredin

Haha ja sjukt sorglig!



Haha skönt att höra att det finns hopp för mänskligheten och att i alla fall VISSA använder papper :D visste att svenska killar var bättre! :D



Låter kul ut att ha katt ;)) hahah

2012-06-07 @ 06:05:52
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback