Som en dröm

Börjar bli gnaska mycket sovadags. Händelsefattig dag, blev mest gamla goda fm som så många gånger förr, men vafan vi tycker det är kul så why not?
Det är liksom allt som livet borde gå ut på, att må bra, göra saker man känner för och ha trevligt själv och med andra.
Vissa reser utomlands hela tiden och glassar i solen, vissa ger sig ut på fysiska äventyr i avlägsna berg, vissa startar företag eller leker på börsen och vissa stuvar in familjen i husvagnen och tar en sväng i Sverige. Vi drog ut på road trip och nu lirar vi fm nätterna långa för att vi kan, vill och trivs med det. Det finns inga rätt eller fel, bara man är nöjd med det själv och inte fuckar för andra.
 
Imorrn (eller idag rättare sagt) firas mormors 90-årsdag. Jag och Linus tar då en sväng över dagen till Götet hem till mormor. Ska bli kul att träffa en del släkt som man inte sett på rätt länge!
 
---
 
Funderar på om man ska kolla på någon kort filmsnutt av något, men vet inte vad. Det är vid sådana här tillfällen man borde ha en serie att följa. Jag har som bekant ett antal på listan, men bara inte tagit mig för att dra hem dem än.
 
Får väl kolla på lite musikvideos istället och drömma mig bort..
 
 
 
Muy sensual.

Kommentarer
Postat av: Elsaaaaaaaaaaa

DET SUGER!!!!!

1. för lite Bilder
2. för mycket text
3. det är ointressant
4. din design sucks
5. snagga dig

Svar: Haha!
1. Palla lägga upp bilder hela tiden.
2. Text är viktigare för mig, det är ingen ytlighetstävling min blogg består av som alla andra tusen bloggar som jag gäspar åt som inte har något att säga.
3. Det beror på vad man är intresserad av.
4. Det ska vara lättöverskådligt. Design? Tjafs. En massa överdrivet bjäfs blir bara apfult. Hatar alla sidor som ska ha skitmycket mojs utan anledning.
5. Det kommer jag säkert göra så småningom när jag känner för det ^^
Richard

2012-07-24 @ 19:01:06

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback