Lockout

Jaha ja, utelåst från sitt eget hem av sin egen bror, visst visst.
 
Nyss hemkommen från Erik där det varit fm natten lång och väntar mig att det, som förra gången jag kom hem efter att Linus stuckit till jobbet, finns en nyckel att tillgå men icke. Låst dörr, Linus på jobbet och här sitter jag i gäststugan. När Linus kommer hem? Inte den blekaste. Gissningsvis runt två. Yey.
 
Gäststugan har en våningssäng så visst skulle jag kunna lägga mig på den och sova om jag ville, men främst vill jag ta ut mina linser eftersom de börjar bli aningen griniga på att ha suttit i så länge. Somna med linser är alltid lika segt när man vaknar och de är som fastlimmade på ögonen.
 
För övrigt är strömmen avstängd till gäststugan så om cirka fyra timmar får jag bege mig till altanen istället och sitta där för att få ström om jag vill stanna i datorns värld.
 
Tur i alla fall att nätet räcker hit in, alltid något. Men vad ska man hitta på här i ett antal timmar? Fm.. mja, kanske lite, men inte jättesugen just nu. Det är inte som att man är sugen på fm 24 timmar om dygnet (även om det säkert låter så eftersom jag nämner det i bloggen typ hela tiden), det finns gränser.
 
Se en film då? Nah, känner inte att jag riktigt har koncentrationen just nu för det.
Får nog bli något kort på svtplay eller så och lyssna musik mest.
 
Är jag hungrig? Jajamensan. Finns här någon mat? Icke. Dock två ljumna öl i gäststugans avstängda kyl och några drickor i en back. Heja.
 

Just ja, har skitlite batteri i mobilen också så jag kan inte pröva att ringa herr bror (som vägrar svara) så många gånger till heller. Väs.
 
Grilla senare. Alltid nå't att se fram emot..
 
 
Slösar lite tid med några frågor så länge. Paaartyyyy! (Ja, jag börjar snart bli väldans övertrött).
 
 
1. Stänger du av mobilen när du sover? I princip aldrig.
2. Vem såg dig senast naken? Brorsan i morse gissar jag när jag gick ur duschen.
3. Hur såg du ut på högstadiet? Glasögon, varken tjock eller smal, "vanliga" kläder som inte sa något speciellt. Brydde mig inte så mycket klädmässigt. Favoritfärgen var svart så några svarta kläder hade man väl, speciellt en huvtröja minns jag.
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Har förmodligen samma stil som nu gällande kläder (kryddat med lite mer kostymer och långrockar möjligen), men kör nog på konstant snaggat/rakat hår. Kommer ha ungefär samma fysik gissningsvis om jag inte får något träningsryck.
5. Hur var du på dagis? Livlig. Hade stor fantasi. Var inte en så'n som bara nöjde sig med att leka i sanden, gunga gunga och åka rutschkana utan mening, det skulle finnas något man lekte, någon story.
Var också lite småcharmörig och pussades med en tjej som hette Emma var och varannan rast uppe på ett oftast soldränkt berg under en ensam björk. Romantiskt va?
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Ganska flexibel. Föredrar att vara en del av ett team snarare än vara ledaren för teamet. Kan ta ledarrollen, men gör det oftast bara om ingen annan vill ha den. Är bättre som sidekick.
7. Har du celluliter? Inte vad jag vet.
8. Biter du på naglarna? Nope.
9. Har du något handikapp? Om man räknar närsynthet. Men annars nej.
10. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Tror inte att gud, om gud finns, är någon sorts person, mer en kraft i så fall.
11. Svär du? Ja.
12. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Trevlig och trevlig, jag öppnar inte dörren när jag vet att det är de som ringer på. Om jag öppnar utan att veta så avvisar jag väl dem lite allmänt trevligt. Bara för att de vill informera om något man inte är ett dugg intresserad av så betyder det inte att man måste vara otrevlig mot dem. Men minns en gång i Falun som två gamla tanter därifrån ringde på när jag stod i bara en handduk precis utkommen från duschen och frågade om jag visste vägen till ett bra liv typ. Jag svarade bara ett kort "Ja." och inget mer och då tog diskussionen slut i princip och de tackade snopna för sig. Värt, hej då.
13. Hur homo är du på en skala 1-10? Jag är varken homo eller homofob. Är inget fel med att killar kramas t.ex, men skulle never ever hångla med en kille. Så ska man sätta nå'n störtlöjlig siffra på det så blir det väl 3-4 kanske, vad vet jag?
14. Tror du på utomjordingar? Ja, varför skulle vi vara ensamma i ett universum som sägs vara oändligt..?
15. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Smörgåstårta. Lite blandad kompott sådär med lite grönsaker inblandat fast mäkta gött. Skulle nog bli ganska fet fort då dock.
16. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Ananas eller något med pepparrot.
17. Har du blivit arresterad? Inte direkt.
18. Ljuger du? Alla ljuger någon gång, så ja, men är ju nästan alltid vita harmlösa lögner.
19. Har du kysst en polis? Nej.
20. Är du rädd för Securitasvakter? Nä, varför skulle jag vara det?
21. Har du någonting att dölja? Det har alla. Men inget som inte minst en person vet i alla fall.
22. Vad har du på din nyckelknippa? Husnycklar och cykelnyckel, that's it.
23. Är du/har du varit gift? Not yet.
24. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta flickvännen från krogen? Beror på omständigheterna, men i de flesta fallen ja, det antar jag. Om jag skulle fundera på att säga nej så vore vi förmodligen inget bra matchande par. Då hade det ju antingen berott på att jag inte tycker om henne tillräckligt mycket för att anstränga mig eller att hon är en jobbig person som tar allt för givet. Båda två känns lagom fel. Det är skillnad på ett sunt förhållande där man ger och tar och att vara en toffel.
25. Kan du laga cyklar? Klart jag kan om det skulle behövas, hur svårt är det att googla fram lite instruktioner om det skulle vara extra krångligt..? Inte direkt kärnfysik att meka med en cykel. Är det småsaker fixar jag det själklart själv, men vid punktering t.ex. lämnar jag in för att det går smidigare.
26. Kan du fixa med bilar? Inte speciellt spontant nej, bilar är inget större intresse.
27. Brukar du köra om? Jag är inte en bilist som brukar ha särskilt bråttom och utgår nästan alltid från att de flesta andra bilister inte kan köra bil. Men för att svara på frågan så nej, inte brukar, bara om det verkligen krävs.
28. Kan du baka bröd? Ja, om jag får ett recept.
29. Vet du hur man frostar av en frys? Inte så jag kan säga det på rak arm. Men om jag gissar: Man tömmer frysen, stänger av kylan och ser till att det finns ett kar längst ner som allt vatten hamnar i? Kan väl inte vara svårare än så?
30. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Vänner.
 
 
Och nu har massa tid gått, klockan är ungefär kvart i nio.. dags att testa att ringa broder igen. Huj så länge.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback