Pescara

18 unika visningar och 54 (!) visningar totalt. Jag vet att jag inte varit inne själv så många gånger så.. vilka är det som beger sig till min blogg titt som tätt och hoppas på ett inlägg?
Alternativt så har alla 18 varit inne tre gånger vardera under dagen (54/18=3). Trevligt i vilket fall som helst!

Nu ligger jag på en bekväm säng igen, bäddad och fin. Inte hyfsat hård och stålfjädrig (extramadrassen som man sveper lakanet om åkte också ut på balkongen under dygnen som gick) och utan lakan och täcke. Inatt blir det inte bara morgonrocken och några lager kläder. Icke. Inatt sover man som en prins igen!

---

Extremely Loud & Incredibly Close - Är just nu min andrahandsfavorit till att vinna bästa film (har Hugo kvar att se också). Handlar om en pojke som är lite speciell, väldigt smart och envis. Han påstår själv att han har testats för Aspergers syndrom. Hans pappa (Tom Hanks) hjälper honom att träna upp sitt intellekt bland annat genom komplicerade typer av skattjakter (för att göra en förenklad beskrivning).
Jag vill egentligen inte säga så mycket alls om själva handlingen för att spoila, men 11:e september berörs på ett sätt i vilket fall. Mycket bra skådespeleri filmen igenom denna film som faktiskt är både är fin och ganska otäck stundtals på ett tankemässigt plan snarare än rent uppenbart uppvisat på bioduken.
B B B B+


Je vais bien, ne t'en fais pas - Eller I'm Fine på ren engelska. Fransk film (duh) om Lili (Mélanie Laurent) som kommer hem efter en resa till sin familj och får berättat för sig av sina föräldrar att hennes tvillingbror stormat ur hemmet efter ett gräl med pappan och tagit sin gitarr med sig och börjat resa runt för att klara sig själv. Lili blir alltmer oroad när hon inte hör av brodern och brodern inte svarar på sin telefon när hon ringer.
efter ett tag övergår Lilis oro till att hon slutar äta och tvångsintas på sjukhus. Då plötsligt får hon ett brev från sin bror..
Helt okej drama som Mélanie Laurent vann en César (Frankrikes motsvarighet till Guldbaggen) för bästa kvinnliga nykomling 2006, det vill säga några år innan en större massa lärde känna henne som Shosanna, kvinnan som eldar upp sin bio fylld med nazister i Inglourious Basterds.
B B B

---

Startat en ny fil på fm med herr Sinander. Det var inte igår! Senast vi körde en måste varit förra våren.
I vilket fall är det italienska Serie B som gäller. Min kompanjon valde Sampdoria och jag valde Pescara.
"Pescara?" tänker ni. "Sampdoria är ett större lag som hamnat på dekis så det är ett mer förståeligt val, men Pescara? Varför detta lilla lag?" Jo, förstår ni, för att i detta lag spelar en stortalang som heter Marco Verratti, 18 år. Ska man ta något lag i Serie B så kan man lika gärna ta det där denne kille finns så slipper man försöka köpa honom sen för dyra penningar. Smart va?

Det var fm-nördfaktan för idag.


Nu ska jag se på Så ska det låta, eftersom After Shave och Anders Eriksson ska gästa, och sedan blir det söva.

Gomorron!

Kommentarer
Postat av: ANNE

Alltid skoj med lite uppskattning i form av höjd statistik ;D

2012-02-13 @ 10:17:04
URL: http://favs.se/mode

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback