King of Spares

Efter nattens frysande blev dagen till slut finemang när jag tog bussen från Norslund (första gången jag lämnat Norslund på typ en vecka) hem till Fredrik. Handlande på systemet följt av mumsich mat från Subway (magiskt nog råkade det jag ville ha, tonfisk, sammanfalla med att vara dagens Subway = billigt und bra).

En match NHL och en del tjôt senare (Peter hade anslutit vi det här laget) så var det dags att bege sig upp mot Chrilles Bowling. På vägen plockade vi upp Stefan och framme vid bowlinghallen anslöt f.d. bandybesökande Johan.

Bowlingen gick fantastiskt bra, mina skruvade kast gick finfint och när vi var klara och skulle gå hem och tre serier spelats kunde jag summera två tredjeplatser, en vinst och tvåa i den totala räkningen. Mycket godkänt! Förmodligen min bästa serie någonsin och jag kan definitivt titulera mig Kungen av Spares.

När bowlingen var klar vandrade vi hemåt Fredrik och självklart när jag kommer innanför dörrn så inser jag att jag glömt min tröja på bowlingen. Jahopp, blir en sväng dit imorrn.
Tur i oturen var att jag hade en kvarlämnad tröja hos Fredrik (sedan en annan utekväll några veckor tillbaks) som jag kunde ha när vi jazzade ner i den kalla källaren för lite pingisspelande.
Pingisen däremot gick precis som förväntat, katastrofalt. Jag tog några poäng mot alla utom Stefan, det är jag mer än nöjd med, pingis är definitivt inte min sport och kommer nog aldrig vara.

Hemma nu och ska ta ett par mackor. Imorrn kolla fotboll med grabbsen på dagen och melodifestival utan grabbs på kvällen och förhoppningsvis lite sköna kvinnor.

That's how I roll.

Go'natt!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback