Technical wizard

Sitter vid stationära datorn för en gångs skull. Eftersom Peter och Sinandao kommer förbi senare för FM och Peter vill kolla Blackburn-match samtidigt på någon dator så får man kolla så resurserna fungerar.
 
Det skall dock sägas att denna dator inte var ett alternativ från början. Tidigare i veckan fungerade inte förgreningskontakten. Inte ett liv kom i den, helt död. Så lämnade den åt sitt öde för stunden, sitter ju inte så mycket vid denna dator ändå.
Men så idag så testade jag att slå av och på den två gånger. Första gången fortfarande dött, men andra gången hördes typ ett "KAZAPP!!" från dosan och vips så fungerade allt!
 
Jag har ju en historik av att ha saker som lagar sig själva. En mikrofon för några år sedan till exempel dog helt. Fanns inget att göra så bytte till ett headset. Sen efter några månader dog även mikrofonen till headsetet och jag tänkte bara på skoj testa den gamla micken som stått i ett skåp hela tiden. Tror fan att den började fungera! Den fungerar förresten fortfarande, typ sju år senare. Magic.
 
Käkar och lyssna på Uggla nu medan jag inväntar kvällen som som sagt blir lugn. En lugn fredag.. känns nästan ovant :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback