The end of an era

Bladörg. Det var tydligen inte Robinson idag. Istället Fortet. På den gamla goda tiden hade jag jublat åt vilket som, men Fortet är inte riktigt samma sak som Fångarna på fortet tyvärr..
 
Nåväl, såg ändå att något kul fanns som ersättning för en gammal klassisk underhållningsälskare som mig; Doobidoo är tillbaka i SVT! Det ska ses, så det så.
 
---
 
Inhandlat billig öl nu. Är förmodligen min billigaste ölsortering hittills. God öl, men billig. Just nu vill jag hemskt gärna att CSN kommer, annars får jag lite svårt att betala hyran. Denna sommar har som bekant blivit lite dyr.
Har ett annat gammalt sparkonto så ingen fara på taket, men de pengarna vill jag helst icke röra.
 
Tur att den gode herr Stefan påminde mig igår att det kan vara bra att lämna studieförsäkran till CSN om man ska få några pengar, host hrrm..
Jag lever i det förgångna fortfarande, på den tiden man skickade in i början och sen skötte det mesta sig av sig självt. Nåja, pengar rullar snart in som det ska, det går bra då.
 
Baddarna är förresten inte utdöda. Dock bakas de tydligen säsongsvis (idioti!) och ska såklart komma om en vecka när man är i Falun. Blörgelblu.
 
---
 
Kelen crew nämnde jag förra inlägget att jag skulle skriva i på facebook och nu har jag gjort det. Det det hela handlar om är att jag kliver av som chefredaktör. Jag känner mig liksom färdig.
 
Som bekant så klev jag, efter ett krismöte med en av det gamla gardets grafiker, in som det mest rutinerade alternativet och räddade tidningen från förmodad tillfällig grav två veckor innan deadline i våras. Jag hade ambitioner att förändra till det bättre, att situationen inte skulle uppstå igen, att mer kontakt skulle ske, tydligare budskap och bättre framförhållning.
 
Det mesta jag ville uppnå lyckades jag med, plus att det tillkom några nya skribenter på vägen.
Tillsammans med övriga medarbetare såg vi till att tidningen klarade sig och det var ju egentligen huvudanledningen till att jag tog över.
När jag nu satt min prägel och fått till en del förändringar så känner jag att engagemanget börjat tryta och då är det lika bra att kliva av i god tid så att en ny delad chefredaktör kan utses långt tidigare än två veckor innan deadline som det som sagt var i mitt fall.
 
Jag kliver av helt och hållet, inte bara som chefredaktör. Ska det va' så ska det va' liksom och nu är jag färdig.
 
Tiden var lärorik och jag skulle absolut inte vilja ha den ogjord, dessutom ser det alltid bra ut att ha något sådant på sitt CV :)
 
---
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback