Sommaren lider mot sitt slut

Ledsen om jag det kommer dubbelposter ibland på fb, men funktionen som ska posta automatisk var ju ryckig i början av sommaren så då började jag ju posta manuellt också för att vara säker. Men nog om det.
 
 
Sommaren börjar gå mot sitt slut och den har bjudit på både bra och dåliga saker.
 
De bra sakerna är givetvis bland annat allt gött fm-häng, att road tripen äntligen blev av och gick prima, Bruce-konserten samt att vädret här i väst varit mer än godkänt.
 
De dåliga sakerna har exempelvis varit att mormor varit risig, att Sverige åkte ur redan i gruppen i EM, att jag gjort av med mer pengar än någon annan sommar och att sommaren, trots att den känns som den hållit på länge, plötsligt verkar ha passerat i ett jehu. Plus lite andra småsaker som jag inte tänker ta upp just nu.
 
Sammanfattningsvis väger ändå de positiva bitarna klart tyngre. Just att road tripen blev av gjorde mycket.
 
 
Om lite mer än en vecka åker jag upp igen. Kursen som ska starta (vetenskapsteori, för min del för sammanlagt tredje gången inräknat förra våren och när jag pluggade ljud) vet jag redan garanterat kommer att bli mäkta seg. Det gäller att försöka fokusera på sakerna utanför som vårt radioprogram, träffa alla sköna människor, partaj och lite fm.
Ska också ta mig an att se om Oz nu äntligen samt läsa ut Roger Moores självbiografi som legat på hyllan i typ två år sedan jag läste senast..
 
Jag tror ändå att hösten kommer att bli bra. Det är med största sannolikhet sista hösten jag någonsin kommer att plugga i livet och det känns självklart tungt och vemodigt, men också skönt för nu börjar det närma sig arbetslivet på allvar. Denna gång vill jag inte tillbaka till skolan när nästa höst börjar, jag vill ha ett alldeles eget arbete, en egen ort att bo i och en egen bostad. Får man bara tag i de bitarna så kommer resten att ordna sig nästan av sig självt sen.
 
---
 
Snart är det landskamp mot Brasilien. Zlatan är tydligen skadad och våra anfallande centrala krafter består av Toivonen och Marcus Berg. Jag tror inte brassarna bävar direkt.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback