Trött men glad

Kvällen igår var mycket trevlig! Först röktes vattenpipa hemma hos Fredrik där han, jag, Sebbe och Peter körde nåt filmfrågespel. Förhandstippad till vinst som jag var så vann jag också till slut efter de underbara sista frågorna gällande filmen "Den galna professorn".

Efter ett par timmar drog Fredrik och Peter till fest hos sina blåbär medan jag och Sebbe partade med lite mer oldtimers hemma hos Sebbe, Doris och Jocke.

Denna andra förfest följdes sedan av kårendags där jag var väldans social och pratade med en massa skönt folk man lärt känna här och hade helt enkelt en mycket trevlig kårkväll. Musiken minns jag återigen inget av, precis som föregående helg. Att nämna att jag knappt ens var nära dansgolvet är väl nästan onödigt? ^^

När större delen av kvällen gått stack jag och Sebbe till Gandhis och sedan hem till Sebbe för lite sista tjôt och en whisky innan jag kraschade i bäddsoffan.


Vaknade idag runt halv tio och låg och såsade till skön musik på låg volym. Ett par timmar senare stack jag, efter att ha handlat frukost á la Risifrutti och iskaffe på vägen, hem till Fredrik för att så småningom beställa pizza samt se på fotboll.


Nu är jag rätt mör. Och mätt.

Blir en mycket slapp kväll och natt :)


Tack alla för gårdagskvällen!


Vill höra mer Queen av Freddies okände son..


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback