Sassa brassa mandelmassa!

Snart färdigtvättat. Gött.

Mellan tvättvarven spelas fm med ett Tottenham som går hyfsat knackigt. Men så är det nästan alltid första säsongen för mig i fm, man måste lära in vilka spelare som fungerar var och vilka som bör säljas ögonabums o.s.v.

För närvarande ser startelvan ut som följer:

Hassli    Lukaku    Goodwillie

Modric    v. d. Vaart

Sandro

Carioca    Bassong    Reinartz    Jung

Ruffier

Rätt olikt dagens Tottenham? Javisst, det säger väl en del om vad jag tycker om vissa spelare. Sen underpresterar dessvärre vissa i spelet till skillnad från verkligheten. Gallas spelar t.ex. som en kratta och Bale är hyfsat ojämn.

Övriga a-truppen vittnar ändå om hyfsad bredd:
Pletikosa (lån), King, Kaboul, Gallas, Woodgate, Khumalo, Hutton, Bale, Iturraspe (lån), Livermoore, Palacios, Kranjcar, Defoe, Dekelver (lån), Okazaki (lån), Guidetti (lån)

Tips: köp INTE Neymar. Han suger. Förmodligen min sämsta värvning någonsin i fm sett till pris och prestation. Jag lät dessvärre styrelsen sköta hela affären (hade aldrig testat detta innan så tänkte "Varför inte?"). Den galna styrelsen spenderar då 440 miljoner på pajasen och ger honom en lön på 38 mille om året. Efter det hade jag inte mycket att handla för och fick börja jobba allt hårdare på att sälja av vissa spelare.

Efter 12 ligamatcher, 1 mål och 1 assist med snittbetyget 6.65 skeppade jag iväg sopan på lån till Barca för 30 mille under vinterfönstret. Där kan han ruttna (eftersom inte spanska ligan är vald och han redan spelat Europaspel för mig så kommer han inte noteras för några matcher där i spelet, höhö) tills jag säljer honom till sommarfönstret.

Välj för övrigt inte heller Wales som landslag. De har ett överflöd av rätt bra centrala mittfältare men ingenting annat i princip.

---

Ikväll är det fotboll på riktigt som gäller. Efter Ungerndebaclet förväntar jag mig ett aggressivt manskap idag som går för fullt och vill ösa in mål. Mer om det hela står skrivet i Sportbloggen.

Sassa brassa mandelmassa, vi vill höra nätet rassla!



Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Det var inte många namn jag kände igen i den start-elvan. Endast Van der Vaart som jag medvetet känner till. :P

Surt att styrelsen förhandlar så dåligt, men då vet du det till en annan gång istället. :)

2011-09-06 @ 14:55:37
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: helen

haha jaa jag håller med, egentligen är det mest trams, men det finns ju några original och guldkorn som är värda att titta på :)

2011-09-06 @ 20:35:46
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback