Landat allt mer

Tar och berättar lite mer imorrn om Londontrippen.

Idag började dagen med att jag trots allt segade mig upp ur sängen för att cykla vid halv nio till skolan.
Medan jag står i köket och äter min macka och stilla stirrar ut mot cykelstället slås jag av den mycket irriterande insikten att jag faktiskt glömde min såväl hus som cykelnyckel i Fredriks bil igårkväll.
En stilla svordom senare hör jag av mig till cykelbuddy Johan och kollar om jag kan låna hans tjej Jessicas cykel. Jodå, det gick bra!

Klockan halv åtta cyklar således jag och Johan upp mot skolan på försvarshojarna. Ingen växlar, uppförsbacke hela vägen och eftersom Jessica är en aning kortare än jag så var min ben en aning ihoptrycka om jag inte stod upp och cyklade. Hela resan gick alltså väldigt trögt.

En stund senare var vi framme och traskar in i föreläsningssalen. I den tomma salen kommer våran seminarieledare från i fredags in och meddelar den rasande roliga nyheten att lektionen är inställd på grund av dubbelbokning och istället flyttats till torsdag.

HURRA! HURRA! Richard gick upp en tid som hans kropp hatar för en lektion som inte finns! YES!

Dagen gick dock inte helt till spillo. Efter det sega beskedet stack jag och Johan hem och väckte Peter samt tillkallade Fredrik och Linnéa för seminariearbete i några timmar.

Efter arbetandet stack jag hem och körde fm med Erik fram till kvällen då Barca - Milan hemma hos Stefan stod på programmet, en match där Barca dominerade men det var ju ständiga tur-milan man mötte så vad annat kan man förvänta sig än att de äckliga italienarna avgör i slutminuterna..

Nåja, jag blev mest smågrinig och uppgiven, inte skitarg. Man är liksom så van vid dessa scenarion när italienska lag, och i synnerhet Milan, är inblandade.

Nog om detta, nu glömmer vi det här och går vidare och kör mera fm.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback