Easy come, easy go..?

Börjar ta mig samman allt mer.

Sov extremt obekvämt inatt för att undvika att stöta till något.
Tänk er att ni halvsitter/halvligger på rygg med två kuddar upptrycka i nacken så att huvudet ska kunna röra sig så lite som möjligt. Ena benet kan ni ha under täcket, ty det är oskadat, det andra däremot måste ligga utanför och frysa då lufttorkande av sår är bra mycket bättre än plåster som inte ger såret någon chans att andas.
Eftersom ett ben är utanför och ett under täcket så kan du inte dra täcket så pergekt på överkroppen smo du skulle vilja, därför måste du sova med t-shirt (vilket jag inte brukar göra) och trycka ner armarna längs sidorna så långt och gott det går under täcket.

Släckte vid klockan fem, halvsov till och från till klockan sju, svor lite och sov sen till klockan nio för att återigen svära lite och sedan sova till klockan elva.

Såret på knät är nu torrt och jag kommer således kunna skippa sista biten av ovanstående meck inatt..

Just nu mår jag rätt hyfsat, med tanke på omständigheterna även om jag ser ut som någon i "Fight Club". Har slösat bort dagen med "Sagan om de två tornen" och ska se på Tottenham-Arsenal senare hade jag tänkt mig plus att jag håller på och lagar mat nu.

Så ja.. mina fantastiska i-landsproblem börjar se en mikroskopisk ljusning i alla fall.

Hörs.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback