Lite längre update

Vågar inte ens kolla på min besöksstatistik, den kan ju inte vara annat än horribel. Men det är sommar så what the fuck.

Ska försöka sammanfatta senaste dagarna i vilket fall:

Dagen innan midsommarafton - När bror jobbat klart stack vi in till stan och handlade det som vi ansåg krävdes för midsommarpartande, d.v.s. alkohol och käk, samt åt middag på pizzeria.
På kvällen anlände föräldrar och Henke. Henke och jag installerade oss i farmors stuga och kollade "Drömkåken" och en massa Queen-videos samt tjôtade.

Midsommarafton - Vaknar upp relativt tidigt och inväntar Linus som ska börja tillreda huvudrätten (marinerat fläskkött). När han dykt upp och kommit igång fixade jag efterrätt medan Henke sattes på att knåpa ihop förrätten (tunnbrödsrullssnittar innehållande saltrulle och mango/currysås).
Just när efterrätten var färdig var det dags för sill och potatis borta hos föräldrar samt faster. Någon dans kring stången eller brännboll blev det icke i år då vädret satte stopp för detta.
På kvällen var vi grabbs tillbaka i Måsen och kickade en del fotboll tills Linus (som agerade målvakt) tumme sköts ur led och ortopedbror Richard ryckte in och knyckte den rätt igen med en snabb rörelse. Därmed var bollspelandet över och fläskfilén grillades istället.
Efter allt käkande gick mest tiden medan vi snackade, körde en vända frågespel, drack en del, lyssnade på musik och.. plötsligt var all energi slut. Linus gick och la sig vid ett någonstans och Henke satt och somnade i soffan plötsligt någon timme senare. Snopna fick vi helt enkelt ge oss efter en ändå helt okej kväll, förutom Linus tumme som svullnade upp.

Midsommardagen - Utan några sviter alls från gårdagen lallade vi raskt undan dagen och plötsligt satt vi åter i stugan på kvällen. Ett parti Hotel följdes av en omgång Texas Hold'em där Linus och Henke satsade tio spänn var medan jag satte in en Andersson som insats. Linus åkte ut relativt snabbt och gick till sängs, medan jag och Henke fick någon slags sällan skådad revanschlusta från gårkvällens trötta snopenhet och var helt plötsligt i partysvängen tidigt i ottan. Öl, snaps, white russian och en jävla massa svammel och tjôt innan klockan plötsligt närmade sig nio och jag mer eller mindre däckade i säng.
Vem har sagt att det är just på midsommarafton man ska parta mest?

Söndagen - Örk. Eller ja, man mådde helt okej oväntat nog när ögonlocken slogs upp och såg att klockan var tre på eftermiddan. Mest slö som fan och stugan luktade otroligt mysigt och instängt.
Inte många knop mer än städande och middag med föräldrar så småningom sen var det dags för Henke att åka hem då hans semester är över.

Sammanfattningsvis kan jag inte klaga någonstans. Ja, det skulle väl varit trevligt med lite kvinnligt sällskap också såklart, men man kan inte få allt här i världen.

Henke och jag har varit bästa vänner sedan gymnasiet och det känns som om vi bara blir tightare med åren och litar på varandra mer och mer. Det finns liksom inte något vi inte kan snacka om nu. Och det är precis så det ska vara med bästa vänner.

---

Till sist:
  • Årets första dopp i havet togs idag! Inte så länge, men lite boll kastades och det var jefligt skön temperatur.
  • Dagens snedbränna gör att jag nu mer eller mindre ser ut som en muterad Marvelskurk på överkroppen där vänster halva är röd och höger är mer vit.
  • Fotbolls-VM för damer har börjat för Sveriges del idag och även om man kanske ska försöka undvika att jämföra med herrfotboll som man är vad vid att se så kan jag inte hjälpa att bli smått förbannad när en landslagsanfallare inte kan sätta en boll i öppen kasse ett par meter framför mål och istället skjuter meter över målet, samt diverse andra situationer..
  • Dagarna blandas ihop, dygnsrytm finns inte, nätet är man knappt på och det finns inga tider att passa. Allt detta är hur skönt som helst, I love it.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback