Hemmafrun speaking

Slogs plötsligt av tanken "Vad hände med midsommar?" Jag menar, för ett tag sedan längtade man till sommaren och alla roliga saker som fanns att se fram emot och nu så har en massa av dessa redan passerats.

Ju längre man lever, desto snabbare tycks allt gå. Betyder detta att t.ex. pappa som är 65 lever ständigt speedad?

---

Imorrn måste jag ut och röra på mig på något sätt. Två dagar av att bara sitta inne, köra tvättmaskinen och laga mat åt mig och brorsan gör en änna liiiiite rastlös. Hemmafru Richard behöver luft -.-

---

Kollade på en film på TV förut. På TV! Helt otroligt. Jag menar, vanligtvis nuförtiden så går det antingen bara skitfilmer, okända filmer eller filmer man sett 746 gånger och är oändligt trött på. Men idag, fem minuter i nio, fick jag för mig att se en film och varför inte se om det, mot alla odds, fanns något att se på TV och köra lite retro?
Kollade igenom utbudet och började sucka alltmer över det som erbjöds tills jag såg att TV11 visade min favoritfilm, "Den Osynlige". Prima! Den fick det bli. Det kunde ju liksom inte gå fel :)

..att det var reklam typ varje kvart var mindre kul. Börjar bli jävligt trött på Siba-Fabian.. aja, hann i alla fall ta in all tvätt i pauserna och mata katten.

---

Nu? Kanske "Braveheart". Nej, först käka, sen "Braveheart". Ja, så får det bli.


På tal om att vara speedad, diggar kommentaren till denna låt på tuben: "lol this is the ideal song if you want to drive a car while getting shot at" med syftande på att det är just det som händer i filmen den är hämtad ifrån.


Kommentarer
Postat av: Farsan

Ständigt speedad? Vettladu att jag är!?

2011-07-21 @ 09:23:49

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback