Return to sender

Det verkar bli av med vasaloppsgrejen då mail idag äntligen kom från den informationsansvarige för evenemanget (vilket jag vill förtydliga inte är samma person jag klagat om så smått senaste tiden). Så nu har jag skickat in papper om när team Björkman, Knutsson & Sinander är tillgängliga. Förmodligen kan det bli så att vi sticker redan imorrn.

För alla de som tror att mina funktionärsuppgifter kommer att vara inriktade på att dela ut blåbärssoppa kan jag meddela att så inte blir fallet :P Då hade inte intresset väckts från början. Den plats vi hamnar på kommer att ha något med information att göra, exempelvis presscentret. Så åker ni vasaloppet, som Ida som kommenterade igår, så är det inte ute i skogarna ni ska leta efter mig darrandes med blåbärssoppemuggar i hand. That's not what I signed up for :) Men intressant ska det bli! Alltid är det en merit att visa upp, vare sig det är litet eller smått man får göra.

---

Tentan är nu även korrekturläst och inskickad. Så nu kan jag lämna den skiten bakom mig äntligen. Resten av dagen blir, när tvätten är avklarad, inriktad på att se de två sista filmer jag behöver se för att ha täckt alla de viktiga kategorierna till Oscarsgalan på söndag.

Till sist tänkte jag besvarade den ofantliga mängden frågor som inkommit under det lilla frågestundsinlägg jag postade häromnyssens. Eller för att citera Robert Gustavsson i "Fråga Bertil": "Vi får många brev hit! Och.. eller, vi har iallafall fått ett brev här!"

Tack Jonn för att det blev åtminstone en fantastisk fråga:
"Har du hår på bröstet? Om svaret är ja: hur mycket? Om svaret är nej: Vad för vax använder du?"

Jag är inte den som är den. Svaret på denna mycket seriösa fråga blir: Yes, det har jag. Det är ingen djungel utan är precis lagom. Därmed använder jag heller inget vax, varför man nu skulle göra det ^^

Nästa gång förväntar jag mig lite mer frågeaktivitet. För som ni ser: jag svarar.




Sooommaaaarrr...

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback