Natten är ung och jag ligger vaken

Jag får fan inte ut Maggios låt ur huvudet. Helt galet, haft den konstant spelandes i hjärnkontoret i tre dagar nu. Men inget fel i det, den är grym!

Ännu en pointless föreläsning hölls under måndagen. Börjar undra om det är SM i självklarheter bland planerarna. Och sen ska man få en tenta på det hela där det som vanligt är hitta referenser som är det tentan går ut på, inte förståelse av innehållet.. jag säger då det.

Pressmeddelandet i idrottens 50- (eller 500- ?)procentskurs är en av de få vettiga sakerna vi gjort so far, en övning av något man kan ha nytta av, visst är det otroligt?!

Imorrn (eller idag om man så vill) mera idrottskurs och förhoppningsvis mera användbart. Börjar kännas halvvärt att ha gått här sedan i augusti och det enda värda än så länge är denna halvfartskurs. Men men, det blir säkert bättre.

Nu en film innan sova.

Och ja, alla hjärtans dag är som bekant en rätt sugig dag när man är singel, men jag skänker alla en kramig tanke istället för att deppa över en dag som egentligen är som alla andra.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback