Äntrar strax Jack Sparrows värld

Nytt inlägg i sportbloggen minsann! Har varit lite småseg med att komma igång igen efter den förmodade flunsan jag hade samt diverse segt skolmojs, men när jag väl skriver blir det oftast rätt bra :)

Har inte bedömt filmer på ett tag här heller, men setts, det har det gjorts!
I min jakt på att se alla Oscarsnominerade filmer i kategorin "Bästa film" har jag nu bara en kvar, True Grit, som kommer avhandlas inom någon vecka. De senaste jag såg var:


127 Hours - Verklighetsbaserad film om äventyraren Alan Ralston som olyckligtvis faller ner i en bergsreva och klämmer fast ena armen mellan bergväggen och en stenbumling som rasade ner i fallet. Filmen går sedan ut på att Ralston försöker överleva och få loss armen innan det är för sent.
Mycket bra insats av James Franco i huvudrollen i denna film där man till 90% befinner sig nere i revan nära Francos rollfigur Ralston. B B B B

Toy Story 3 - Normalt sett är jag inte så begeistrad av animerade filmer, men för Toy Story gör jag gärna ett undantag. Speciellt nu med facit i hand då jag trots allt var lite småskeptisk inför att se en tredje film i serien, men jag ångrar det inte en sekund. Toy Story 3 var överraskande bra och rekommenderas till stora som små. Mycket bra animerat och bra dialoger. För övrigt såg jag den med svenska röster eftersom jag är uppväxt med det och i regel tycker svenska röstskådespelare har varit bättre än internationella ("har varit" säger jag eftersom det avtagit alltmer mer åren, det var verkligen bättre förr, till och med 90-talet). Minus dock för att Woodys röst inte görs av Björn Skifs även om Jan Mybrand också gör det bra. B B B B-


Nu blir det kolla på tredje Pirates of the Caribbean (vilken också är den del jag gillar bäst) och imorrn ännu en förmodat värdelös föreläsning inom "Mediestruktur och förändring" följt av seminarieplugg inom samma ämne.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback