"Fotboll!" sa Skalman och somnade

Sitter här med lite träningsvärk från igår. Dock inte så hiskelig som jag hade trott, det var bra mycket värre i början av veckan när jag bestämde mig för att börja bli aktiv och körde ett eget gympass på nå'n halvtimme. Kanske gjorde det susen för att förebygga värken nu?

Futsalturneringen gick över förväntan får jag säga. Vi vann matchen vi helst ville vinna (mot blåbären, samma linje som vi fast året under oss) med 1-0 och kämpade sedan vidare väl i de övriga trots att de blev förlustmatcher.
Vi gav alla max utifrån våra förutsättningar, vilket för in del betyder att jag gör det jag kan och försöker markera tätt, vara tuff i närkamper och tackla (dessvärre inte glidtackla då detta var aja baja i futsal tydligen) plus inte ge upp och springa tills det är blodsmak i munnen.
Efter första matchen var man nära att kasta upp, men sen kom man igång lite mer och illamående och blodsmak försvann.
Är stolt över vår kämpainsats och vilja!

Richard har inte rört sig såhär mycket på åratal, än mindre gått i fotboll eller spelat fotboll på allvar (mer än i en inomhusturnering i andra året på gymnasiet då det blev en match) så det säger en del.


Idag blir det väldans lugnt leverne och ska börja titta efter julklappar till familjen.


---


Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet - Tempot var ojämnt, ibland gick storyn lite väl snabbt fram och ibland stannade den upp något och plötsligt var fimen slut när det kändes som att det stora äventyret verkligen skulle börja. Trots detta bjöds man på en film som ändå var ett enda stort äventyr och en story som var helt okej (exakt hur mycket i detalj man följde originalböckerna vet jag inte då jag inte läst dem sen jag var liten).
Röstskådespelarna (vi såg engelska versionen) var alldeles utmärkta och trovärdiga.
Mest anmärkningsvärt, och stora anledningen till att jag ville se filmen, såväl på bio som i 3D, var naturligtvis animeringen. Extremt snyggt gjort och på vissa karaktärer var det ibland till och med svårt att inse att man faktiskt inte klippt in ett riktigt ansikte helt plötsligt. Tekniken går framåt, man har kommit en bit sedan prima "Toy Story" om man säger så.
Animeringen i sig lyfter filmen enormt och jag blir definitivt förväntansfull och otålig på att få se uppföljaren, när nu den kommer. B B B B


 

Förresten hittade jag precis denna sköna skapelse. Tecknade versionen fast med röster från nya filmen inklippta. Och nu genom att bara sett denna lilla snutt så kan jag ju säga att man hållt sig rätt väl till tecknade storyn även i nya versionen.


Kommentarer
Postat av: Roon Don L. Lee

Jag tyckte också det var en riktigt bra film! ;)

http://www.echoesofmythoughts.com/2011/11/tintin-i-3d.html

2011-12-05 @ 10:52:31
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback