Ajm sårry

För det första: jag ber om ursäkt för spammandet som kom sig av att connectmojset på fb fuckade upp. Förstår inte varför sådant slutar funka ibland och sedan ska spamma på världen när man ger det en kickstart. Nåväl.

---

Revolutionary Road - Di Caprio och Winslet återförenade, flipp eller flopp? Det förstnämnda. Båda två visar återigen vilka grymt bra skådisar de är och håller liv i detta drama som stundtals är lite småsegt men ändå håller hög klass. Michael Shannons karaktär John Givings bör också nämnas där Givings är en psyksjuk man som i sammanhanget framstår som den friskaste av alla.
Själva handlingen handlar om de två som träffas och blir kära som yngre och sedan får se sitt liv gå alltmer på rutin. Till slut står inte Winslet ut längre och försöker övertyga Di Caprio om att de ska förverkliga en gammal dröm om att flytta till Paris för att förändra sina liv.
Som helhet gillade jag den, även om den inte är den mest upplyftande av filmer där kärlekens prövningar visas upp från sina mörkaste sidor.
B B B+


Chaos Theory - Mycket bra romantiskt drama med flera humoristiska små inslag som gör att man trots grundhistorien sitter och skrattar åt en massa grejer mitt i det negativa.
Ryan Reynolds spelar Frank Allen som berättar en historia om hur livet kan spela en små spratt och hur allt påverkar allt. Frank, som är mycket ordningssam och alltid skriver listor över vad han ska göra, kommer sent till ett föredrag efter att han missat en färja då hans fru skojat och ställt om klockan för att han ska få tio extra minuter på sig på morgonen. Dessvärre ställer hon uppenbarligen klockan åt fel håll så att han istället får tio minuter mindre på sig. Därefter leder det ena till det andra och den stabile Franks liv är plötsligt en enda röra.
B B B B-


Thank you for smoking - Dramakomedi där Aaron Eckhart har som jobb att resa runt och.. ja, snacka skit rent ut sagt. Eller omskrivet tala till tobaksindustins fördel och få det hela att låta väldigt mycket finare än vad det är.
Problemet för Eckharts karaktär är främst att hans son ser upp till honom, vilket gör att han börjar ifrågasätta sin egen moral alltmer ju längre filmen lider.
Småkul film som kritiserar tobaksindustrin i främst USA, men såklart även världen i stort.
B B B

Kommentarer
Postat av: Sofia

haha jaaa, jag blev lite "wtf?" när jag såg schemat :p men det blir säkert trevligt (Y)

2011-08-17 @ 22:45:50
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback