Revisión

Tar det småsköj jag snackade om imorrn istället.

---

Unknown - Precis som jag trodde så kunde inte Neeson misslyckas denna gången heller. Thrillern Unknown handlar om Dr. Martin Harris (Neeson) som glömmer sin väska på flygplatsen i Berlin. I väskan finns pass och andra tillhörigheter vilket gör att han snabbt hoppar in i en taxi och lämnar sin fru vid hotellets incheckning. Dessvärre råkar taxin ut för en olycka och Harris hamnar i koma. När han vaknar upp verkar någon ha stulit hans identitet..
Tempot är rätt bra och spänningen prima när man följer Harris jakt efter upprättelse. Vill inte säga så mycket mer än så och att den är klart sevärd. B B B+

---

Mormor mår nu ännu bättre, är pigg och fri från alla slangar och mojs. Nytt rum och kan och får vandra fritt. Snart sägs det att hon ska få komma till rehabavdelning och så småningom hem igen. Så ska det låta :)

Efter mormorbesöket var vi som förr nämnt på kyrkogården och planterade fint vid graven. Tänk att hon skulle vart 41 bast nu, det är ändå en viss ansenlig ålder får man säga. Jag själv har inte vart där på flera år så det kändes på tiden.

---

Nu lite film och annat. Tjo!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback