Intressant start på läsåret

Slänger mig ur sängen klockan åtta efter en natt med mindre bra sömn och duschar, klär på mig och trycker ner en macka.
Till sist ska bara cykeln snabbpumpas vilket går rätt bra förutom det faktum att jag på bakdäcket lyckas skruva loss ventilen i all hast och släppa ut halva den luftmängd som redan fanns innan jag insåg vad som hände och fick pumpa extra mycket.

Efter cyklande med Johan och Peter (PETER HAR SKAFFAT CYKEL! MIRAKEL!!) till mediehuset placerar vi oss i bion bland en massa ansikten man inte känner igen samt några få tappra från vår klass (vi går tillsammans med spm och tränarlinjen).
Vid klockan nio stapplar en man in och meddelar att han blivit febersjuk under natten. Mannen darrar som ett asplöv och ser ut att vara säkert tio år äldre än vad han egentligen är. Mannen meddelar att han är vår kursansvarige och börjar prata lite kort om vad han tycker om sport.
Ganska snart märker vi att mannen förmodligen inte är 100% lämpad att hålla i en sportkurs då han enligt egen utsago slutade följa sport på 60-talet och numer är främst sociolog.

När tjugo minuter hade passerat orkade den stackars mannen inte mer och tackade för sig. Tre timmars förväntad lektion hade blivit betydligt kortare.

Intressant start som sagt.

Jag är mindre pigg just nu.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback