Enfermo

Vad jag VILL göra: Vara aktiv, göra aktiviteter, inte låsa in mig som någon jävla eremit nu när jag just återvänt till Falun.
Vad jag KOMMER göra eftersom jag börjat bli sjuk och rosslig i halsen: Vara oaktiv och låsa in mig som någon jävla eremit.

Kul att diskberget hånar en så fort man närmar sig köket också. Diskberget beror som ni säkert vet inte på att jag är extremt dålig på att städa utan för att det var en viss fest i lördags.

Nåja, man ska väl inte klaga för mycket, jag fick trots allt vara totalt kurant hela lördagens födelsedagsfestligheter. Fast det är inte kul att vara först bakis och sen känna förkylningen krypa på under sin riktiga födelsedag.

Hade jag mått bättre igår och idag hade jag redan hängt med delar av grabbarna grus såväl på fotbollstittande igår som det partande Fredrik nyss ringde och föreslog, men nej då.. It sucks.

Om inte något mirakel inträffar och jag blir frisk till ikväll så blir det väl en kväll i fm:s tecken. Visst, det är inte fel det heller, men jag vill ju som sagt gärna umgås med vännerna här nu när man är tillbaka.

Krya på mig.



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback